Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szingapúri tanúsítvány utal a Xiaomi 17T széria nemzetközi érkezésére
- Android szakmai topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 - még mindig tart
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elfogadom, bár én a felszólítás első napján is ugrottam volna, de mindegy nem ismerünk minden részletet a helyzetéből.
Valamelyik évben nekem is volt elfelejtett számla, egy nyári gázszámla egész pontosan... MVM nem küldött külön emailt róla, az elektronikus számlákat nem nézegettük, aztán majdnem félév múlva léptem be az MVM fiókba, és láttam, hogy kimaradt
Néhány későbbit megterheltek az összegével...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Windows 10
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- XPEnology
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 WindforceOC SFF 16GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Ventus 3X OC RTX 4070Ti videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 7900XTX Gaming OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Intel Core i9 10900 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
- Gravity MS állvány + RØDE XDM-100 Mikrofon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Néhány későbbit megterheltek az összegével...