Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sifarr

senior tag

válasz NFT2 #1147 üzenetére

Én se írhattam volna jobban:-) Köszönöm a segítséged,
    Értékelem, hogy értékelsz! :) Csak nehogy túlértékelj! :N
    Meg fogom védeni a Netfone-t, ha nem megalapozott kritikával illetik.
    De én is meg fogom kritizálni, ha valami nem stimmel. Ahogy a privát üzenetben is jeleztem a hibát. (Bár az újabb fejlemények alapján egyre inkább úgy vélem, hogy az nem is hiba, hanem valid ajánlat.)
    Most például nem tetszik, ami kiderült, a "műhelytitok".
    A Rockmobil oldalon az szerepel, hogy a szolgáltatás a Telekom hálózatán megy. Ennek viszont részben ellentmond, ez a hsz-ed, miszerint díjcsomagonként változhat a hálózat. Ezt megerősíti ez a hsz-ed.
    A Netfone honlapon már korrekten az szerepel, hogy két szolgáltatóval (Telekom, Voda) is szerződtetek. Viszont az ügyfél ebből még nem tudhatja, hogy melyik hálózaton kapja a szolgáltatást. Arról sincs infó, hogy lehet-e, mely esetekben lehet hálózatváltást kérnie. Ráadásul a Netfone honlapon a lefedettségi oldalon a Telekom szerepel, mint hálózati szolgáltató, és a lefedettségi térkép bizonnyal a Telekomét mutatja. Lehet, valaki a térkép alapján is választ, és utána vodás hálót kapja. Ez így nem egészen kerek. Ezt sürgősen ki kellene javítani, az ügyfél számára egyértelművé kell tenni.
    Ha pl. csomagonként más lehet a hálózat, akkor ezt csomagonként illene megjeleníteni. Vagy az ügyfél választási lehetőségére utalni, vagy ... Mindegy a megoldás, csak egyértelmű legyen. És az ügyfél tudjon előre - még a döntése előtt -, hogy melyik hálózatra (minőségre) szerződik.
    És ez nem csak azért fontos, amit MadMancs írt! Jövőre elkezdik lekapcsolni a 3G-t. Egyik szolgáltató sem garantálja, hogy a hálózatán minden készülék esetén működni fog a VoLTE. A Netfone-nál ez még nincs is. Ebből következik, hogy a hálózati szolgáltatók esetében jelentősen nőni fog a 2G minőségének fontossága a mobilhívásokkal kapcsolatban. Ebben a tekintetben pedig a Telekom messze jobb, mint akár a Voda, akár a Telenor. Szóval ez is döntő szempont lehet egy ügyfél számára.
    Jó szolgáltatónak tartom a Netfone-t. Nekem nem hiányzik az app se, nem létkérdés a VoLTE se (ha a Telekomon szolgáltat ;) ). De azért kiderülnek olyan "hibák", amelyek feleslegesen rontják a hitelességet.
    A tájékoztatás pontossága, egyértelműsége pedig a cég érdeke is, mert nemcsak elkerül ezzel ügyfélpanaszokat, hanem mert más esetleges negatív következményt is.
    A Telekomot épp most büntették meg párszáz millióra. Nem teljes körű reklám, tájékoztatás miatt. Egy honlap is tájékozatatás, reklám is bizonyos mértékben.

érik valami ajándék neked:-)
    Ezek után is? :F ;)
    Ha mégis, akkor nem lesz könnyű valami ajándékot találnotok. A korom miatt egy Rockmobil-os póló (ha van egyáltalán?) szóba se jöhet. :))

Új hozzászólás Aktív témák