- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Indiában szeretnek TV-zni
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonl
senior tag
válasz
GhostHunter #19 üzenetére
Akkor én nyertem!
-
martonl
senior tag
válasz
GhostHunter #17 üzenetére
Te még akkor szerencsés helyen vagy.
[link]
De itthon engem is 2G-re rak, bár itt a 3G elég gyenge volt mindig is. -
GhostHunter
tag
Hi..
Van telefonalas kozben net, probaltam..
/ 3G / -
mb702
tag
A Vodánál van (egyelőre) a beszédforgalmú kártyám. Aktív rajta a VOLTE szolgáltatás, a telefonom is kezeli, de volt, hogy nem voltam elérhető, ezért kikapcsoltam a VOLTE-t és fix 2G-re raktam át a kártyát. Ezért írtam, hogy el lehet lenni nélküle. Persze, ha idővel javul a helyzet és egyre többen használják (szinte mindenki), akkor majd én is használom.
-
mb702
tag
Sziasztok!
Akkor van VOLTE, vagy nincs, kiderült már?
Mondjuk, lehet "élni nélküle" -
sifarr
senior tag
Nagyon etikátlan, továbbá a fórum szabályzatával is ellentétes reklámtopikot nyitni.
Ezt most miért írod Dracula72-nek? Láttad az előzményeket a flottás topicban? Nem az ő ötlete volt a külön topic, hanem 4Grider kérte.
És miért lenne reklám topic? Akkor a Telekom, Telenor, Vodafone, DIGI és Blue Mobile is az? A Flottás topicról már nem is beszélve.... és te üzletkötő vagy aki a jutalékra hajt ...
Ez enyhén szólva is megalapozatlan vádaskodás.
Visszaolvastam Dracula72 hozzászálásait a flottás topicban. Pazo77 írt először a Netfone-ról, addig Dracula72 nem is tudott róla. A későbbi hozzászólásaiból az derül ki, hogy először tájékozatlan volt, érdeklődött, kérdezett, utánajárt, szerződött. Alig több mint 1 hete hordozta át a számát. Az kiérződik, hogy nagyon megörült ennek a lehetőségnek. Lelkesen propagálja is, de ebből azt a következtetést levonni, hogy rögtön üzletkötőnek is állt volna, az rosszindulatra vall. Ha ez igaz lenne, akkor minimum annyit írna többször is, hogy "részletekért keressetek priviben". Ilyet nem írt egyszer sem. Akkor? Mivel bizonyítod a vádaskodásodat?
Ezzel az erővel én is (és ő is) írhatnám, hogy te védsz valamilyen flottás érdeket.Ja, még valami. Én sem vagyok Netfone-nak se ügyfele, se üzletkötője, se semmije - még mielőtt ez is eszedbe jutna.
-
törölt tag
Nagyon etikátlan, továbbá a fórum szabályzatával is ellentétes reklámtopikot nyitni.
Értem én, hogy a Netfone most MLM rendszerben próbál terjeszkedni és te üzletkötő vagy aki a jutalékra hajt, de ez akkor sem túl etikus, amit minden lehetséges fórumon csináltok mióta beindult a leendő ügyfelek levadászása! -
Dracula72
senior tag
Korlátlan beszélgetés minden magyarországi alapdíjas vezetékes és mobilhálózatba
Nagy sebességű 4G Internet
100 db ingyenes SMS
Ingyen áthozhatod a számod villámgyorsan -
Dracula72
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- E-book olvasók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- YouTube
- Last Epoch
- Autós topik
- További aktív témák...
- Kedvező ár! Dell Inspiron 15 laptop (15,6FHD/I5-G8/16GB/256SSD/Radeon520/Magyar/Win11)
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB SSD / 650W
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest