Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az Android 16 már nem jön a Nothing Phone (1)-re
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megérkezett Magyarországra a Xiaomi Smart Band 9 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonl
senior tag
válasz
GhostHunter #19 üzenetére
Akkor én nyertem!
-
martonl
senior tag
válasz
GhostHunter #17 üzenetére
Te még akkor szerencsés helyen vagy.
[link]
De itthon engem is 2G-re rak, bár itt a 3G elég gyenge volt mindig is. -
GhostHunter
tag
Hi..
Van telefonalas kozben net, probaltam..
/ 3G / -
mb702
tag
A Vodánál van (egyelőre) a beszédforgalmú kártyám. Aktív rajta a VOLTE szolgáltatás, a telefonom is kezeli, de volt, hogy nem voltam elérhető, ezért kikapcsoltam a VOLTE-t és fix 2G-re raktam át a kártyát. Ezért írtam, hogy el lehet lenni nélküle. Persze, ha idővel javul a helyzet és egyre többen használják (szinte mindenki), akkor majd én is használom.
-
mb702
tag
Sziasztok!
Akkor van VOLTE, vagy nincs, kiderült már?
Mondjuk, lehet "élni nélküle" -
sifarr
senior tag
Nagyon etikátlan, továbbá a fórum szabályzatával is ellentétes reklámtopikot nyitni.
Ezt most miért írod Dracula72-nek? Láttad az előzményeket a flottás topicban? Nem az ő ötlete volt a külön topic, hanem 4Grider kérte.
És miért lenne reklám topic? Akkor a Telekom, Telenor, Vodafone, DIGI és Blue Mobile is az? A Flottás topicról már nem is beszélve.... és te üzletkötő vagy aki a jutalékra hajt ...
Ez enyhén szólva is megalapozatlan vádaskodás.
Visszaolvastam Dracula72 hozzászálásait a flottás topicban. Pazo77 írt először a Netfone-ról, addig Dracula72 nem is tudott róla. A későbbi hozzászólásaiból az derül ki, hogy először tájékozatlan volt, érdeklődött, kérdezett, utánajárt, szerződött. Alig több mint 1 hete hordozta át a számát. Az kiérződik, hogy nagyon megörült ennek a lehetőségnek. Lelkesen propagálja is, de ebből azt a következtetést levonni, hogy rögtön üzletkötőnek is állt volna, az rosszindulatra vall. Ha ez igaz lenne, akkor minimum annyit írna többször is, hogy "részletekért keressetek priviben". Ilyet nem írt egyszer sem. Akkor? Mivel bizonyítod a vádaskodásodat?
Ezzel az erővel én is (és ő is) írhatnám, hogy te védsz valamilyen flottás érdeket.Ja, még valami. Én sem vagyok Netfone-nak se ügyfele, se üzletkötője, se semmije - még mielőtt ez is eszedbe jutna.
-
törölt tag
Nagyon etikátlan, továbbá a fórum szabályzatával is ellentétes reklámtopikot nyitni.
Értem én, hogy a Netfone most MLM rendszerben próbál terjeszkedni és te üzletkötő vagy aki a jutalékra hajt, de ez akkor sem túl etikus, amit minden lehetséges fórumon csináltok mióta beindult a leendő ügyfelek levadászása! -
Dracula72
senior tag
Korlátlan beszélgetés minden magyarországi alapdíjas vezetékes és mobilhálózatba
Nagy sebességű 4G Internet
100 db ingyenes SMS
Ingyen áthozhatod a számod villámgyorsan -
Dracula72
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS 18
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest