-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Igazából a magyar résznél valahol érthető (nagyon ragaszkodunk a lokalizációhoz, azért van így beállítva, gondolom nem akarnak sok negatív hangot mint pl. a Prime Video-nál), de az angolnál... komolyan lövésem sincs miért jó ez így. Nem tudom hogy vonzanak-e az ilyenek de angol felületről van csomó magyar film ami nem elérhető, csak akkor ha magyarra váltod a nyelvet, ez is pl. totál érthetetlen. Nem hiszem hogy annyi expat lenne itthon hogy nekik ne kelljen belefutni angolra lokalizálatlan tartalmakba.
A Parasite-hoz kértem angol feliratot, elsőre jött a mantra hogy nincs hozzá (nyílván felhoztam hogy köszönöm, de tudom használni az Unogs-t és látom hogy létezik), de utána meg a szokásos "nem tudjuk garantálni, de szólnak az illetékesnek" duma jött mindkét supportostól. Nem is értem, komolyan, rengeteg régió van ahol a nem angol lokalizációval rendelkező dolgokat is dobja a Netflix angol profil mellett, de miért pont itt kell limitálni...
Igazából nem tántorít el hogy használjam a szolgáltatást, amúgy is különösen "tisztelő" vagyok és VPN-ezek ahhoz ami nem elérhető itthon, de akkoris zavaró.#9754 roller0123: Rengeteg dolog teljesen rosszul van fordítva, akár olyan szinten is hogy más értelme van egy mondatnak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- EREDETI Apple Watch Series 11 okosóra szíjak, 46mm, S/M
- Samsung Watch 8 női szíjak egyben eladóak ajándék tokvédővel
- ASUS RTX 5060 8GB GDDR7 DUAL OC Edition - Új 2 év garancia - Eladó!
- PALIT RTX 5060 Ti 8GB GDDR7 INFINITY 3 - Új, 2 év garancia - Eladó!
- ASUS RTX 4060 Ti 8GB GDDR6 DUAL OC - 1 év garancia - Eladó!
- MacBook (Retina, 12-inch, Early 2015) A1534 256GB/8GB memória (3hónap Garancia)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T410 - i5-1GEN I 4GB I 250GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- 27% - ASUS TUF Gaming VG27AQ1A IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Igazából nem tántorít el hogy használjam a szolgáltatást, amúgy is különösen "tisztelő" vagyok és VPN-ezek ahhoz ami nem elérhető itthon, de akkoris zavaró.
l.skywalker
kmarci25