- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Yettel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Android szakmai topik
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Milyen okostelefont vegyek?
- Böjt nélkül meglehet a 40 nap egy Honor órának
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
toompa
őstag
válasz
cidalain
üzenetére
Üdv!
Nem hiszem hogy ez a gond. Telefonról appal megnéztem. Nekem is magyarra van állítva mint neked és ebben a listában amit linkeltél, nekem sincs magyar nyelv és nincs is bepipálva semmi. Mégis magyar szinkronnal indulnak a filmek és a sorozatok ahol elérhető és nem kell váltogatni.
Esetleg állítsd angolra és mentsd el aztán vissza magyarra és mentés. Hátha beragadt valami.
Esetleg profilokból kijelentkezés és vissza, mimden alaphelyzetre állítás. Ilyenekkel próbálkozz.
Amit linkeltél az telefon app. Esetleg nézz rá pc-ről, de ne appból, ott több a beállítási lehetőség, ha még nem tetted meg.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Filmvilág
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 4K Gamer PC //Számítógép // Ryzen 7 9850X3D // 5070Ti // Számla + Több év garancia //
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
l.skywalker
kmarci25