- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
Főleg SD, FHD felvételeket, TV adást nézünk. Vettem már 3db 4K-s TV-t, de mind visszaküldtem, mert az ilyen adás jobban néz ki FHD-s TV-n. Ez 2018-ban volt. Nem tudom, hogy a felskálázás mennyit fejlődött azóta, de szerintem még mindig inkább 4K-s jelre jó a 4K-s TV. Egyébként gondolkoztam rajta, hogy veszek nagyobb TV-t, tényleg kicsi az 50" is, 65"-re gondoltam, de ez tart vissza tőle, hogy szintes biztos vagyok benne, rosszabb lesz a felskálázott SD, FHD képminőség, mint FHD-s kijelzőn nézve.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Apple iPhone SE (2020) / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U - 7 pro 3700U - 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
l.skywalker
kmarci25