Új hozzászólás Aktív témák

• LouiS22
    veterán
    válasz MoVieFaN üzenetére #8870

Nekem január elsején második próbálkozásra levonta a Netflix a havi apanázs (OTP-s vagyok én is).

Ad abszurdum még azt is megpróbálhatod, hogy PayPal-t állítasz be és megnézed, hogy mi történik.

Ja, és a lényeg: 10000000%-ig biztos vagy, mindent jól beállítottál OTP-nél? Még ha igen, akkor is érdemes pár percet rászánni, és felhívni őket, hogy nézzenek rá, hogy tényleg jó-e minden. Én praktikusan akkor hívnám fel őket, ha a NF terhelését elutasítaná, mert ők látni fognak egy hibakódot, amivel már lehet menni tovább.

Összefoglalva: bármilyen ügyfélszolgálat mindig másra fog mutogatni, ők tévedhetetlenek és hibátlanok. Az miért a te problémád, hogy ők nem tudnak valamit megoldani? Próbálkozzanak, majd ha megoldották, terheljék be a kártyád, ahogy eddig is. Nehogy már te tegyél nekik szívességet azzal, hogy gift cardot veszel (wtf?).

Egyébként a Revolut is egy bankkártyát ad (nyilván), viszont meg tudod próbálni, hogy ezzel a kártyával esetleg működnek-e. Ha igen, akkor ezzel fizetsz, oszt ennyi. Plusz van egy második bankkártyád (ingyen), amire akkor és annyit pénzt töltesz fel, amennyit épp szeretnél vagy a helyzet úgy kívánja. Nem mellesleg középárfolyamon váltasz devizát, nem pedig az OTP híresen szar saját árfolyamán :)

(Off topic, de egy konkrét példa a saját életemből: egy 70 ezres amazon rendelésnél nagyjából 6000 forintot spóroltam azzal, hogy a Revolut EUR zsebébe raktam az ellenértéket és ezzel a kártyával fizettem ki. Mert így nem volt konverzió forint és EUR között - ezt egyébként az Amazon saját árfolyamon "számolja" - nyilván rendeset szakítva ezzel).

Új hozzászólás Aktív témák