- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mobil flották
- Yettel topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
olajbogyo
aktív tag
Szia!
Nekem UB820v van, volt anno vagy 250 rugó, de kb annyit tud, mint egy jobb diavetítő
Most lemértem, rákatt a netflix app ra, és 52mp múlva már meg is jön a kezdő oldal....
Beledugom a firesticket, azzal 10mp múlva már válogatom a saját listáimat. Most éppen ment a screenmirroring, ez pozitívum, hurrá!
A dlna.... lehet én töltök le pont olyan filmeket, de kb a feliratos filmek felénél nuku felirat(kodival persze nem gond semmi sem a box omon keresztül) most csak a tv szuper képességeit teszteltem nagy hirtelen. Értem én, hogy jogdíjak ide oda, és egy nagynevű gyártó nem feketézhet, de skacok azért mégis mi a tökömnek az okos tv, ha a teljes felhasználói élmény miatt úgy is okosítót kell venned hozzá? No, mindegy is bocs, hogy elkalandoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Crypto Trade
- Gyúrósok ide!
- LEGO klub
- Linux kezdőknek
- Házi erősítő építése
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- AKCIÓ! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Asus ProART Gaming PC! i9-13900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
l.skywalker
kmarci25