- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
janos666
üzenetére
Én biztos nem szenvednék emiatt pc-én, ha mellette ott egy frankó tévém, ami alapból tud szinte mindent. HDR, Dolby Vision alig látható különbségek ezek...Néha inkább elcseszi a képet és a valóságtól messze jár. Persze szép meg minden, de ahhoz olyan tartalom is kell. Na most ezek nem a Netflix-en tanyáznak, még akkor sem, ha az van odaírva. Van pár valóban szép látványú sorozat, de az igazi látványosságok, nevezzük így., azok eredeti UHD BD korongokon vannak, én azokat gyűjtöm.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Automata kávégépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Androidos fejegységek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- LEGO klub
- Házimozi belépő szinten
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
l.skywalker
kmarci25