- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
hektor24
aktív tag
Sziasztok!
Az én Nero Vision 4-emben nem tudok a menüben az előnézeti videóknak keretet adni, mert azt írja, h nincs. Bele lehet a kereteket utólag tenni a progiba, netről le lehet tölteni vhonnan? Előre is köszi a segítséget!!!! -
Csorbi
addikt
Sziasztok!
Nero Vision 4.5-össel lenne gondom, mégpedig az alábbi:
Videokazettákat digitalizálok egy Leadtek PVR2000 tunerral, a felvett nyersanyag (MPEG2 8500 kbps, DVD szabvány) visszanézve kifogástalan, megcsinálom NV 4-ben amit akarok, még ott is jó, az előnézet is hibátlan a legvégén. A baj ott van, hogy ha lerenderelem az anyagot akár image fájlba, akár közvetlenül DVD-re, visszanézve ''vibrál, rezeg'' a kép. Remélem érthetőAsztali DVD-n is. Tehát vagy valami beállítás van nagyon elkúrva, vagy gőzöm sincs. A felvétel módja interlaced, a Nero-ban az enkódolás automatikusra van állítva, ami elvileg ugyanolyanra teszi az elkészített cuccot, mint a nyersanyag. De próbáltam már progresszívval, váltott sorossal, mindenhogy. Nemjó. Van ötletetek?
-
tom235
tag
hello
nekem is gondjaim vannak az új 7.2.3.b típusú nero vision expressével.
a lemezeket folyton elrontja, ha image fileba írok azok a videók szaggatnak szóval eléggé bugos még. megjegyzem a 3-as vision expressel soha nem volt semmi gond. -
elektro
aktív tag
sziasztok
a fent írt progival megcsináltam egy 6 részből álló dvd-t,és csak az utolsó 3 rész fájljai vannak a video ts mappában,még a menüt is lehagyta,ha valaki tudja mi lehet a gond írja meg pls
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Napi 1000 ft - tól BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest