- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mattheus
őstag
UP!
-
mattheus
őstag
#50 ?
Mit állítsak be a Nero-ban ?
köszi -
mattheus
őstag
Sziasztok!
Először is Boldog Új Évet Mindenkinek !
Azt szeretném kérdezni, hogy mi a különbség a lemez egymenetben írása DAO módban illetve lemez egymenetben írása DAO 96 módban
Köszi -
mattheus
őstag
vki ?
-
mattheus
őstag
Sziasztok!
Nekem is problémám van a túlírással. 6.3.x.x verziót használom, be van állítva DAO túlírási mód (82 perc, defelemelve 85-re sem ment) és ennek ellenére nem tudtam egy 704 MB-s Avi-t felmásolni, mert nem volt neki elég a 700MB-s lemezem. a korábbi néro,amit használtam 5.9.xx lazán felírt az írómmal 730 MB-t is. Mit kéne tennem, hogy ezzel is menjen ? -
becso13
aktív tag
Nekem van egy tippem: Nero bájtokban kezeli a fájlokat. Íg nekem a 734-5-öt még engedte írni, de a 736-ot már nem, egyszerűen valahol nincs engedélyezve. Ezer bocs, ha ezt így csináltad, akkor nem tudom.
-
kistvan
csendes tag
A gépből NÉRÓVAL való kiirásra gondoltam.
BOCS nem jól fogalmaztam. -
kistvan
csendes tag
Mi a gond ?
SVCD cd1-re kapcsolásakor mindig belemegy a pirosba.
Bármilyen cd-t rakok be. (99perc 870 MB)
Nem túl hosszú a film.
Max cd méret 90 percre van állitva,a sárga 85 a piros 90-re.
Nem tom mi a baj ha valaki tudja lécci írja meg. KÖSZI !! -
törölt tag
no, szorgalmas is vagyok, hülye is, akaraterőm is van
letöltöttem az f/w progit, látom a régi gyári, az 1.03 verzió, gondoltam nem kell... aztán mégis, gyorsan elindít, véletlen többször entert nyom, közben hopp, zene leállít, visszakapcsol, elfelejt readme.txt cd be próbára... restart és egy rövid miatyánk, majd gép elindul, new hardvare found (mindez persze magyar xp-n)és műxik 1.04es f/wvel
most még nem érzékelek változást, hacsaknem azt, hogy nem akad le írás közben a rencer, hanem böcsülettel ingadozás nélkül fut minden eccerreszóval nagy mákom volt, mert a txt szerint amiket én csináltam, el is romolhatott volna...
ha meg 3 hónap múlva krepál be, már akkor is megérte
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
-
Panther
HÁZIGAZDA
Igen, ez a 737 MB elég gyanús... Nem 737 000 000 byte-ról van szó? Mert az majdnem pont 700 MB lenne (702,86 MB). És ez esetben eddig nem is történt túlírás, simán benne voltál a 700 MB-ban (734 003 200 byte).
[Szerkesztve] -
Flashy
veterán
ja jó lenne ha a méretnél egységes mértékegységben beszélnétek különben jövő nyárra sem sikerül megértenetek egymást. példa: egy 650Mbyteos CDre ~681millió byte fér, a 700M-sra ~734millió, ez még nem túlírás, csak nézőpont.
-
törölt tag
léciléciléci nekem oda mailbe köszi
egyébként hol lehet ezt megtalálni, mert én nem jöttem rá...
és milyen újítás van benne? mivel fog majd többet tudni?
mod: én 1 éve vettem pont a cd-írót, az jelent vmit? az jóval később van, mint március? vagy már ilyen öreg az öreg?
[Szerkesztve] -
törölt tag
no és hol nézted ezt a 737 megát?
nekem is lg-m van és nerom...
de
ha total commanderben nézem a fileméretet, akkor a 760 megás filmet - amit ha kijelölök kb. 737 megaés ezt kell nézni - kis hibával, de felnyomja a lemezre
és nekem csak a 82. percig van engedélyezve a túlírás...
egyébként kérdés: van vkinek gce-8520b-hez firmwarje? létezik egyáltalán? -
krystman
őstag
Hali!Tud valaki nekem segíteni,hogy hol találom meg a Néróban a CD-RW formázást?Én egyszerűen nem találom.Csak a lemeztörlést.Ha valaki tudná az nagyon jó lenne.Köszi.
-
vakeger
csendes tag
Pontosan mennyi tulirast engedelyeztel. Ugyebar a Nero-ban ha kipipalod a tulirast akkor 2 percet tesz ra pluszban, ami durvan 20 mega.(mert a neropban nem megaban hanem percben kell megadni). A 700 megas cd-re nem tulirva ha jol tudom 713mega adat(az avi az adat) megy ra. Ha bekapcsolod a tulirast es mast nem allitasz at akkor ez Kb 733mega.Vcd es Svcd-nel ezek a szamok joval magasabbak. En azt mondom ird at a tulirast 83 percre es akkor meglatod hogy ra megy e. Ez egyebkent lemez fuggo is. De tudnod kell hogy ha tobb tulirast engedelyezel mint amekkora valojaban rafer a lemezre akkor is elkezdi irni csak legfeljebb nem irja vegig.En mar jartam igy filmel. A filmnek a legvege lemaradt.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Dr. Ernő
tag
CDRWIN 5.XX megoldja minden problémádat. Ezzel a szoftverrel simán megy a túlírás.
-
Sziasztok lenne egy nagy problámám eddig tudtam túl írni de most egy megával nem enged a nero hiába engedélyezem akkor se írja meg ahol ki lehet választani melyi íroval akarok írni ott meg azt írja h. a pineer dvr-106 om nem támogatja a túl írást ?!?!?! eddig támogatta ?
füghet ez a cdétől h. nem ísmeri fől és ezért nem írja túl ?
vagy mitől lehetséges? -
Zoltánka
tag
Mmm..az kassa! Ez kell nekem!
Még valami! Beállítottam 100 percet a túlírásra, gondoltam elég lesz a 737 megás írásnak, de nem segített. Valami beállítás segíthet még, vagy ennyit lehet tenni? -
Zoltánka
tag
MOst már írtam 729 megást is, de a 737 megást kiköpi...lehet, hogy ez a vége túlírásilag?
-
Zoltánka
tag
Ez a beáálítások, extra beállítások fül alatt van ugye...mármint az engedélyezése.
-
Zoltánka
tag
MOst írtam vele egy 725 Megás cuccost, a 737 Megást nem szereti...
-
Zoltánka
tag
Avi ez, avi....Nekem is LG-m van....lehet, hogy ő a ludas? De én asszem írtam már ezt az állományt vele, csak azóta volt egy kis gépszünet...elfelejt...
-
Zoltánka
tag
Légyszi valaki....
-
Zoltánka
tag
Sziasztok!!
A probléma közismert, de nem találtam rá gyógyírt a témákban.
Nero 5.5.10.0. A felírandó avi lenne 737 mega és nem írja fel, pedig túlírást engedélyeztem...lehet, hogy valamit még nem jól állítottam be.
Plíz segítsen valaki, mer isten uccse valami kellemetlent mondok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest