Hirdetés
-
Mobilarena
Hasznos információk, tanácsok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4rs
tag
Daft Punk - Harder Better Faster Stronger Alive
bővebben: Daft Punk- Harder Better Faster Stronger Alive
A "gyorsan letöltés" meg legyen a te gondod... -
sanyiba
csendes tag
válasz enginev3.0 #14696 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm.
-
dik
őstag
Helló!
Egy ismét jó kérdésel fordulok hozzátok itt 100% vannak akik nekem tudnak segíteni ez a musika kellene nekem csak a tömegek hangja nem kellene rá(koncertfiling nem nélkül ). Esetleg valaki tudja honnan tudnám ezt a verziót letölteni gyorsan? Audi reklám zenéje lenne ez csak nem eredetiben és ebben a formában nagyon bejön nekem.
Nagyon köszönöm előre is a segítségeket!http://www.dailymotion.com/video/x3j1ui_daft-punk-harder-better-faster-stro_news#.UVm3MWg6xnM
"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
enginev3.0
félisten
válasz sanyiba #14695 üzenetére
Gotta Tell You - Samantha Mumba
-
Neoteric & Wax Motif - Go Deep (Torro Torro Remix)
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
sanyiba
csendes tag
Sziasztok
Tudnátok nekem segíteni abban hogy van 5 szám aminek nem tudom sem a címét sem az előadóját.
Segítségeteket előre is köszönöm.http://www26.zippyshare.com/v/54540057/file.html
http://www26.zippyshare.com/v/48549216/file.html
http://www26.zippyshare.com/v/69861650/file.html
http://www26.zippyshare.com/v/69214671/file.html
http://www74.zippyshare.com/v/55657745/file.html
-
nRu3
addikt
X-men a kezdet filmben , a film végén a stáblistánál az utolsó zene az mi lehet ?
''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
-
8th
addikt
Üdv. Hallottam a minap egy zenét ami nagyon tetszett de sajnos nem tudom az előadót sem a szám címét. Egy csaj nyomta a rap betéteket és egy férfi vokálozott benne. Maroon 5 énekesére eléggé hasonlított a hangja (lehet az is volt). Nagy valószínűséggel új zene lehet mert még sosem hallottam. A zenei alapot Cheryl Lynn - Got to be real -jéből szedték de ez valamivel gyorsabb volt mint az eredeti. Ismeri valaki ezt a számot vagy legalább az előadót?
"Látod, Európa? Hát ide vezetett a jóság. Mindent megengedő liberális kórság!" Éljen soká a multikulti! Még több illegális bevándorlót Európába! Ugyan már, mi baj lehet belőle...
-
akyyy
senior tag
kiskoromba halottam ennek a számnak a magyar nyelvű vűltozatát nemtudom kitől. na ezt keresem
-
ETOM
addikt
Film+-n van a terminátor 2 reklámja valaki nem tudja melyik zene van alatta? köszi
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
-
hoffman_
nagyúr
Sziasztok, keresem a számot az alábbi vidiben, nem tudom mi a címe, jól jönne egy kis help Odatekertem a trélert, csak kattintani kell! Köszi előre is
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
CL Smooth
tag
Bocs a sok ismétlésért de megtaláltam! Most, hogy így meghallgattam, nem is értem mi a fenét nyivákol ez a nő benne, de jó ez a zene.
-
CL Smooth
tag
válasz pakfong #14680 üzenetére
Még egy hasonló zene kb abból az időből. Gypsymen - Barbarabatiri
-
CL Smooth
tag
Discogs szerint UK Garage, Speed Garage a stílus, valami ilyesmi volt az is.
Elég ismert zene volt, én is sokat hallottam, csak nem emlékszem az előadóra, pedig abból az időből elég sok zenére emlékszem, de valahogy erre nem. 2000-es évek eleje lehetett. Hasonló stílus mint a 187 lockdown, csak egy csaj "énekel" benne. Ring ring ring, úgy emlékszem.[ Szerkesztve ]
-
CL Smooth
tag
válasz pakfong #14680 üzenetére
Nem sajnos, köze nincs hozzá, teljesen más zene volt.
Stílusát tekintve ezekhez hasonló: 187 lockdown - gunman
[ Szerkesztve ]
-
pakfong
tag
válasz CL Smooth #14672 üzenetére
Esetleg:
Ann Lee - Ring my BellA fórumon ha nem reagálok a kérdésedre, írj pm-t. | Königssee: https://www.youtube.com/watch?v=vjuWUe6Rz6s
-
Bjørgersson
félisten
válasz enginev3.0 #14678 üzenetére
Köszönöm uram!
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
enginev3.0
félisten
válasz Bjørgersson #14675 üzenetére
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
dudimudi
csendes tag
válasz Bjørgersson #14675 üzenetére
Nightwish- Wishmaster valamilyen remixe
-
dudimudi
csendes tag
Sziasztok!
Keresem a dal cimbet ami ebben a videoban hallahto: [link]
6:10-nal kezdodik es valami ilyesmit mond hogy: Im breaking to your brain like a crimminal(sajnos google se adott ki szamot erre,hiaba irtam be )
Koszi a segitseget elore is!
-
Bjørgersson
félisten
Sziasztok!
Valaki meg tudnád mondani ennek a számnak a címét?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
siebener
aktív tag
Üdv. Valakinek esetleg erre ötlete?
-
sixpack89
tag
üdv! ennek a számnak keresem a címét!
-
CL Smooth
tag
Keresek egy számot, amit régen rengetegszer hallottam és szerintem az előadóra is emlékeztem még annak idején, mert sokat lehetett hallani rádióban stb. Úgy rémlik 2000-es évek eleje. Semmi címre nem emlékszem, csak arra, hogy egy nő azt én énekelte hogy ring ring ring, vagy valami hasonló és ilyen érdekes stílusa volt a zenének, meg nem tudnám mondani a stílust, de elektronikus zene volt. Tök ismert szám és nem jut eszembe. Bár gondolom ezzel nem sok támpontot adtam Köszi!
-
pakfong
tag
válasz nokia párti #14669 üzenetére
A fórumon ha nem reagálok a kérdésedre, írj pm-t. | Königssee: https://www.youtube.com/watch?v=vjuWUe6Rz6s
-
nokia párti
őstag
[link]
2:50-től annak a zenének a címét tudja valaki? -
mickemoto
őstag
Ennek a számnak keresem az előadóját és címét.Valaki tudja esetleg?
-
siebener
aktív tag
válasz littleNorbi #14661 üzenetére
Esetleg a Balatoni nyaraló?
-
littleNorbi
aktív tag
Az mr2 Petőfin ment ez a szám múlt pénteken. A Cimbaliband volt az előadó, és a Balatonról szólt (nem a Balaton nekem a Riviéra volt...), mi lehet a címe?
-
enginev3.0
félisten
Ment ma class fm-en egy szám 16:45kor, de persze hogy nem az ami a weboldalon fel van tüntetve :S
Valami női hang énekel, ilyen elég "lágy" zene, mintha valami reklámba is hallottam volna talánA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
siebener
aktív tag
Üdv Urak.
Kit tudja, milyen "zene" van ebben a videóban 31:54-től?
Tudom, hogy hallottam már valahol, de fogalmam nincs, mi az. -
djkacor
tag
Hali nem tudná valaki megmondani ennek a számnak az eredeti előadóját?
http://www36.zippyshare.com/v/29999040/file.html
Előre is köszi! -
Aladdin
aktív tag
válasz DeckardCain #14651 üzenetére
Smfm - Twisted (Guy J Remix)
-
DeckardCain
senior tag
Nem tudja valaki mi ez a zene?
[link] -
pakfong
tag
válasz 14adam #14648 üzenetére
Feed Me & Crystal Fighters - Love Is All I Got
Vagy a videó címét keresed? VW Golf GTI Wörthersee 2012 MK1A fórumon ha nem reagálok a kérdésedre, írj pm-t. | Königssee: https://www.youtube.com/watch?v=vjuWUe6Rz6s
-
14adam
addikt
Ennek a videónak valaki tudja a címét? köszönöm
-
domewalker
csendes tag
sziasztok
itt lenne ez a video ami alatt hallani lehet valami igencsak jóféle dnb-t. próbálkoztam a beazonosítással shazammal, de néhol van alatta kommentár meg lövéshangok így nem csoda hogy nem jártam sikerrel. rákérdeztem a kommentekben is illetve írtam a feltöltőnek és annak is aki elvileg vágta a videót de ennek már két hete és semmi reakció. remélem akad itt valaki aki tud segíteni, előre is köszönöm a fáradtságot.
üdv![ Szerkesztve ]
-
b4sxe
aktív tag
Tegnap ment 5 óra tájt Music FM-en egy mix, kb pár percel kezdés után szólt egy zene amibe egy csaj énekelt, hol tudnék utána járni mi lehetett az ? :/
YUMYUM
-
zsolt19900
őstag
válasz zsolt19900 #14625 üzenetére
amit én tudakolózok senki nem tudja rá a választ?
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
reload.
tag
valaki esetleg ismeri az elso szamot ebbol a videobol?
spongyabobbol nagyon ismeros. -
Kicker
őstag
Hali. Ma ment 7.40kor a radio1en snoop szam, de neten nincs lista radio1nek, cimet nem mondtak be, nem tudja valaki cimet?
Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
szatocs
őstag
-
sixpack89
tag
sziasztok! én egy disco zenét keresek,múltkori buliban hallottam.
latinos zene ilyesmit énekelnek benne,talán tudja valaki a címét!
"rábárábárá rébérébéré" -
hetta
újonc
válasz Freddy TNT #14611 üzenetére
Szia!
Szerintem egy dalra gondolunk, én is ugyanezt kerestem és meg is találtam : Karanyi és Én - Hello -
pakfong
tag
válasz Apollo17hu #14633 üzenetére
Youtube-ra nem voltál bejelentkezve? Mert az is megjegyzi, hogy miket néztél.
A fórumon ha nem reagálok a kérdésedre, írj pm-t. | Königssee: https://www.youtube.com/watch?v=vjuWUe6Rz6s
-
Jester01
veterán
-
pakfong
tag
válasz szatocs #14614 üzenetére
Lesd meg ezt a linket
Van pár cím felsorolva, youtube-n keresgéld meg őket, te tudod milyen hangzást keresel, hátha köztük lesz.A fórumon ha nem reagálok a kérdésedre, írj pm-t. | Königssee: https://www.youtube.com/watch?v=vjuWUe6Rz6s
-
menalcas
őstag
Meg tudná mondani valaki a szám címét ami 1:00-1:10 közt van
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
szatocs
őstag
válasz zsolt19900 #14627 üzenetére
Akire gondolsz, az néger vagy nem? Mert én már abban sem vagyok biztos, hogy az, annyi videót néztem már meg, hogy hátha ez vagy az lesz a megfelelő. Lyric alapján sem jártam sikerrel, mondjuk elég kevés az a rész, ami alapján szűrhetek.
=== Szatocs ===
-
Apollo17hu
őstag
Sziasztok!
Keresem azt a számot, aminek a dallama egyáltalán nem ugrik be, de néhány hete Youtube-on hallottam/láttam, megtetszett, de elfelejtettem letölteni. Most pedig nem tudom, hogyan navigáltam a klipre.
Amire emlékszem, hogy két szálon fut a történet: egyik jelenetben egy fiatal csaj egy szál pólóban a konyhában, másik jelenetben pedig egy fiatal srác az erdőben (üldögél?). Ez a két jelenet váltakozik, majd a klip végén mintha helyet cserélnének (teleport?).
Ha jól emlékszem, előtte Major Lazer (feat. Amber from Dirty Projectors) - Get Free-t hallgattam, tehát valószínűleg ezekkel a kulcsszavakkal meg lehetne találni a klipet.
Ötlet?
-
zsolt19900
őstag
válasz szatocs #14626 üzenetére
tudom amúgy hirtelen, hogy mit keresel....
a többieknek segítek, mert nekem meg nem ugrik be a címe: jujtubos videón az alapfelvétel úgy néz ki, hogy van egy csóka fehér ruhában zongorával egy baszott nagy koncertfelvételen és tényleg szépen lassan elkezdi játszani utána pici szünet, utána megint egyel dinamikusabb fokozatban játssza ugyan azt
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
zsolt19900
őstag
ezen a linken a be-be játszott, kevert zenék mixek azok egy-egy kiragadott részletek, vagy csak ide lettek kreálva? ha van teljes verziójuk akkor tudjátok esetleg?
-
-
Brucehun
aktív tag
sziasztok!
mi annak a számnak a címe amely 20:44-től halható ebben a videóban?HALF-LIFE FOREVER! 3dfx & Glide power!
-
kenny123
addikt
válasz szatocs #14620 üzenetére
Viszont, én is keresnék egy számot, mostanában küldik a musicmixen. Szövegben bennvan valami olyasmi, hogy we are the world [..] nothing to loose, vagy mi. 2 csóka vann benn, az egyik fekete, és lufikat osztogatnak, amik a komoly embereket elrepítik..
Picit nagyonhülyén hangzik, de keresném ezt a számot, köszi.
[ Szerkesztve ]
yo
-
szatocs
őstag
-
bubi92
őstag
ebből 19.43-körüli zenét keresnémmidomi megoldotta
[ Szerkesztve ]
-
G@ben
addikt
Van egy szám, amit tippem szerint a Goombay Dance Band énekel, a címe pedig, ha minden igaz, Chernobyl. A gond ezzel, hogy ebben a párosításban sehol nem találom. A stílus és az énekhang egy az egyben Goombay Dance Band, a szám refrénje úgy kezdődik, hogy Chernobyl, Chernobyl.
Meg tudja mondani valaki, hogy mégis mi lehet ez a szám? Régi, elvileg 80-as évek végén készült.Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! Vajon mi lehet annak a kicsit metálosabb számnak a címe, hogy Pia-pia terápia, kemény vagyok mint a kerámia valami ilyesmi lehet a szövege
-
szatocs
őstag
Sziasztok, újra itt!
A munkahelyen hallottam ma valakinek a csengőhangját, de nem tudom felidézni sem és a dal címét sem. Kicsit nehéz feladvány lehet:
Szerintem 2000-2008 között készülhetett, néger férfi énekli, na-na-na-na (nem tudom mennyi)-vel kezdődik, majd egy kis zongora aláfestés, és jön a többi, amit persze már nem hallottam a csengőhangból sem. Régen emlékszem, hogy hallottam már a számot, annak idején szerintem sláger is volt. Meglátjuk, hogy valakinek beugrik-e ennyiből.
=== Szatocs ===
-
Freddy TNT
őstag
Hello !
Kössz, de ez nem az.
Nem tudom mi ez a link, de nem ez a Martin Solveig amit én keresek.Amit én keresek abban csak férfi (elvileg csak szóló) énekes van. Nincs ilyen elektronikusan torzított énekhang. (persze utómunka van rajta de semmi extra)
A háttérzene az meg sokkal lassabb. Stílusában Jamie Woon shoulda számára hasonlít. Nem hangzásban, hanem abban hogy dallamában nem nagyon változik az egész dal folyamán.
Néha bele penget egy gitár is azt hiszem. De az is ugyan abban a dallamban penget bele 3-4 alkalommal a teljes szám alatt.
[ Szerkesztve ]
-
qdak
addikt
válasz Freddy TNT #14611 üzenetére
vnd.youtube:L8eCGe3Da6U?vndapp=youtube_mobile&vndclient=mv-google&vndel=watch
Martin Solveig Hello ?
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
Freddy TNT
őstag
Sziasztok !
Tegnap hallottam a rádióban egy dalt ami nem igazán új. Egy férfi énekes van benne és a refrén a hello hello hello. Egyébként meg egy szót sem értek amit vakerol.
Valami dance-trance lehet. De nem egy pörgős, szögelős zene. Olyan laza, kicsit tuc-tuc alapzene megy alatta. Az az énekes stílusa kb egy hangszínben szól végig, nem emeli meg a hangját.
Szóval melyik lehet ez ?
-
turbobusa
senior tag
válasz enginev3.0 #14609 üzenetére
Bizony szép gépek, régebbiek közül is elég sok van ami tetszik, bár ott akad egy-kettő ami nem az az én ízlésem. 255, 280, Dyno, 355, sorolhatnám még, nagyon szép s jó sportkocsik a mai napig.
Közbe találtam egy hivatalos fórumot, de csak azt a számot említik meg ami 4 percnél megy.
-
turbobusa
senior tag
válasz enginev3.0 #14607 üzenetére
Kedvenc autóm, főleg ráadásul spider ez a verzió. Ferrari-ba nem tudom, hogy vagy vele mindig volt egy jellegzetes vonás, ami formatervben, motorhangban megnyilvánult. Lambo meg a még ötször drágább Bugatti, Köningsegg sehol sincsen szerintem; legalább is ez az én véleményem.
Számot nem tudod mi lehet? Valahol egyszer halottam még, de rejtély továbbra is...
-
turbobusa
senior tag
Sziasztok!
Keresem a számot, ami 0:56-nál hangzik el, nagyon rövid rész hallható benne, talán Dynamo-ba is hallható volt. [link]
Előre is köszönöm a segítséget!
-
AndrewTdi
addikt
-
ssppiikkee
tag
válasz ssppiikkee #14591 üzenetére
UP!
Tuning, Modding 4ever! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=ssppiikkee
-
Mellors
csendes tag
Sziasztok!
Valaki nem tudja, hogy ebben a videóban 3:20-tól 6-ig tartó számnak mi a címe ?
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest