- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Az elmúlt kb 15-16 évben csak eredeti játékokkal játszom minden platformon, és még soha sehonnan nem bannoltak még fél órára sem. Ha a Nintendo tönkreteszi a gépem úgy hogy én közben jófej módjára csak eredeti játékokkal játszom, akkor visszatérhetünk erre.
Egyelőre ott tartunk hogy mi lesz ha..
Egyébként a valódi probléma (nekem) az az, hogy ki kell pengetnem kb 80-100K felárat azért mert horduzható a gép, miközben nekem a dockolóba rohad meg a gépem. Nah ez egy valós probléma, mert olyanért fizetek amit nem használok!
De ha Zeldázni, Mariozni, DK-zni akarok akkor sajna le kell nyelnem a keserű pirulát.
És nem azért mert fan vagyok, hanem mert azokkal a játékokkal szeretnék játszani.
A PS4-et és PS5öt is megvettem néhány exklúzív játék miatt, de mivel ők már mindent kiadnak PC-re is kis csúszással, így arra már nincs szükségem.. -
Sirandrish
legenda
Vagy talán mert nem akarom meglopni a céget
Más céget sem...
Ha már csinál valaki valami olyat, amivel jól szórakozok akár 4-6 vagy 8-10 órát, akkor megtisztelem annyival őt is meg a munkáját is hogy nem lopom meg/el.
Ha túl kemény a kifli csücske, akkor a péket is meglopod? -
Crus
őstag
Veled ellentétben hoztam érvet (amit ignoráltál), miközben te a kiinduló posztoddal csak egy általános luftot rúgtál. Ráadásul jól bele is szaladtál abba a bizonyos erdőbe, mert képtelen leszel megindokolni, hogy vajon te mit szólnál hozzá, ha warezolnák a termékeid? Elmennél asztalosnak te is?
Valóban dobtam a kockával egy hatost, de te még csak játékban se vagy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - Ezüst - HUN KB(2025) - mw0w3mg/a - 3 év garancia
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC! i7-13700k/32gb DDR5/RTX 4080/1tb SSD/Garancia/Beszámítás/
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Eredeti Sony PS4 Dualshock 4 kontroller - Vezeték nélküli
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest