- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel topik
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Xiaomi Scooter 5 Pro - emelkedőkre, városba, megfelelve a szabályoknak
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Az elmúlt kb 15-16 évben csak eredeti játékokkal játszom minden platformon, és még soha sehonnan nem bannoltak még fél órára sem. Ha a Nintendo tönkreteszi a gépem úgy hogy én közben jófej módjára csak eredeti játékokkal játszom, akkor visszatérhetünk erre.
Egyelőre ott tartunk hogy mi lesz ha..
Egyébként a valódi probléma (nekem) az az, hogy ki kell pengetnem kb 80-100K felárat azért mert horduzható a gép, miközben nekem a dockolóba rohad meg a gépem. Nah ez egy valós probléma, mert olyanért fizetek amit nem használok!
De ha Zeldázni, Mariozni, DK-zni akarok akkor sajna le kell nyelnem a keserű pirulát.
És nem azért mert fan vagyok, hanem mert azokkal a játékokkal szeretnék játszani.
A PS4-et és PS5öt is megvettem néhány exklúzív játék miatt, de mivel ők már mindent kiadnak PC-re is kis csúszással, így arra már nincs szükségem.. -
Sirandrish
legenda
Vagy talán mert nem akarom meglopni a céget
Más céget sem...
Ha már csinál valaki valami olyat, amivel jól szórakozok akár 4-6 vagy 8-10 órát, akkor megtisztelem annyival őt is meg a munkáját is hogy nem lopom meg/el.
Ha túl kemény a kifli csücske, akkor a péket is meglopod? -
Crus
őstag
Veled ellentétben hoztam érvet (amit ignoráltál), miközben te a kiinduló posztoddal csak egy általános luftot rúgtál. Ráadásul jól bele is szaladtál abba a bizonyos erdőbe, mert képtelen leszel megindokolni, hogy vajon te mit szólnál hozzá, ha warezolnák a termékeid? Elmennél asztalosnak te is?
Valóban dobtam a kockával egy hatost, de te még csak játékban se vagy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest