- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
Biztosan csak én nem figyeltem, hogy érvet hoztál, mert sehol nem láttam.
te mit szólnál hozzá, ha warezolnák a termékeid?
Nézd, ajánlom figyelmedbe a BTK-ból az "önbíráskodás" részt annak megmagyarázására, hogy miért van az, hogy ha valami nem tetszik nekem, akkor az nem jogosít fel bármire.
-
Alogonomus
őstag
Szavaiddal élve "gy.k": A fórumozó társunk pont arra adott egy ténylegesen megtörtént példát, amiről én még csak elméleti kérdésként írtam a saját hozzászólásomban. A Nintendo bevezette a "halálbüntetést", de közben az "igazságszolgáltatási rendszere" hibásan működik, mert egy bizonyos usernév triggerelt valamit a Nintendo ellenőrző rendszerének az algoritmusában.
Egyébként valószínűleg erről az esetről van szó, ha érdekel a dolog. -
cSuwwi
senior tag
Gondolod, hogy ezekre nem gondoltak? Sok kis apróság lehet, főleg hogy a switch 1 release után nem sokkal kiderült hogy akár 1 gemkapoccsal is recovery módba rakható utána már a boot megpiszkálás után mindent is elhisz a masina, még azt is hogy kenyérpirító bizonyára ezért is fut rajta a skyrim
> Egy kiüthető bizti cseréje nem nagy dolog
Ez egy kicsit más. Magában a prociban vannak ezek a biztosítékok (fuse), amit pl. firmware updatenél kiégetnek, így korlátozható hogy pl. ne tudd downgradelni később. De ha egy ilyen kiégetésével kiütik a procit, akkor bajos lesz procicsere nélkül életre kelteni, mert a kulcsokat ki kellene nyerni előtte, hogy a majdani hack egyáltalán megvalósulhasson, feltételezve hogy a switch1-hez hasonló lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Napirajz könyv
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest