- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Legyen így!
Megyek Mario Wonderezni a még működő gépemen -
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
Az elmúlt kb 15-16 évben csak eredeti játékokkal játszom minden platformon, és még soha sehonnan nem bannoltak még fél órára sem. Ha a Nintendo tönkreteszi a gépem úgy hogy én közben jófej módjára csak eredeti játékokkal játszom, akkor visszatérhetünk erre.
Egyelőre ott tartunk hogy mi lesz ha..
Egyébként a valódi probléma (nekem) az az, hogy ki kell pengetnem kb 80-100K felárat azért mert horduzható a gép, miközben nekem a dockolóba rohad meg a gépem. Nah ez egy valós probléma, mert olyanért fizetek amit nem használok!
De ha Zeldázni, Mariozni, DK-zni akarok akkor sajna le kell nyelnem a keserű pirulát.
És nem azért mert fan vagyok, hanem mert azokkal a játékokkal szeretnék játszani.
A PS4-et és PS5öt is megvettem néhány exklúzív játék miatt, de mivel ők már mindent kiadnak PC-re is kis csúszással, így arra már nincs szükségem.. -
Sirandrish
legenda
Vagy talán mert nem akarom meglopni a céget
Más céget sem...
Ha már csinál valaki valami olyat, amivel jól szórakozok akár 4-6 vagy 8-10 órát, akkor megtisztelem annyival őt is meg a munkáját is hogy nem lopom meg/el.
Ha túl kemény a kifli csücske, akkor a péket is meglopod?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest