- Mobil flották
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicker
őstag
ne haragudj, de egy piercingért???????? nem kell jogvédő meg stb. de most mit zavarja ez az igazgatót? te nem adsz enni egy piercingesnek? vagy nem engeded be az iskolába? szerintem meg az ország ezért tart itt ahol, mert még egy piercingest is érhet diszkrimináció... mi van ha tetkoja is van a lábán? bele se merek gondolni...
-
Bibby
addikt
Mit értesz elfogadható alatt? Én pl elfogadnám, és megtenném, mert egy egyszerű emberi kérés. De még ettől sem lett volna joga hozzá, szóval ha valaki kevésbé megértő fajta akkor simán mondhat nemet. (Számolva azzal hogy ezután bármilyen kihágásért előveszik valószínűleg
)
-
dabadab
titán
''Te, mint egyik élharcosa a toleranciának, miért a rosszat látod, miért nem tudod egy kicsit naívabban szemlélni a világot és a jót meglátni az emberekben?''
1. Nem vagyok kulonosebb elharcosa a tolerancianak.
2. Nem en kezdtem el kocsogozni - sot, a magam szereny, szarkasztikusnak szant eszkozeivel arra probaltam felhivni a figyelmet, hogy talan igazsagtalanul egyszerusitesz az ugyben.
3. A naivsag es a josag meglatasa ket kulonbozo dolog: lehet naivan gonoszsagot latni a vilagba es ugy is lehet szepet talalni, hogy az ember a felszinnel vmivel melyebbre lat a dolgokba.
Kulonosebben nem akarom megvitatni a nevelointezetek mukodesenek problemait (es ha megis, akkor azokkal a szulokkel kezdenem, akik ott tartjak a gyerekeiket), a szemelyedet meg plane nem akarom tamadni (nem kovetnem el azt a hibat, hogy par forumos hozzaszolas alapjan dontsem el, hogy milyen is vagy), csak egyreszt zavart az ilyesfajta egyszerusites.
[Szerkesztve] -
dabadab
titán
Nem kell feltetlenul magadra venni minden inget
Azt viszont eleg nehez lenne tagadni, hogy akinek a kezeben hatalom van (barmilyen hatalom), ott arra is van esely, hogy vissza fog vele elni. Nem mindenki es nem mindig - de kelloen nagy szamu embernel biztos lesz egy par, aki igen. Arrol meg nem nagyon tudnal meggyozni, hogy a neveloknel (nem csak most, hanem evszazados tavlatban is) olyan szigoru felveteli rendszer van, hogy az ilyenek meg csak veletlenul sem kerulhettek be.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lexar NM790 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- CORSAIR MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.100-12.600 MBs - Eladó!
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest