- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Magisk
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
''Te, mint egyik élharcosa a toleranciának, miért a rosszat látod, miért nem tudod egy kicsit naívabban szemlélni a világot és a jót meglátni az emberekben?''
1. Nem vagyok kulonosebb elharcosa a tolerancianak.
2. Nem en kezdtem el kocsogozni - sot, a magam szereny, szarkasztikusnak szant eszkozeivel arra probaltam felhivni a figyelmet, hogy talan igazsagtalanul egyszerusitesz az ugyben.
3. A naivsag es a josag meglatasa ket kulonbozo dolog: lehet naivan gonoszsagot latni a vilagba es ugy is lehet szepet talalni, hogy az ember a felszinnel vmivel melyebbre lat a dolgokba.
Kulonosebben nem akarom megvitatni a nevelointezetek mukodesenek problemait (es ha megis, akkor azokkal a szulokkel kezdenem, akik ott tartjak a gyerekeiket), a szemelyedet meg plane nem akarom tamadni (nem kovetnem el azt a hibat, hogy par forumos hozzaszolas alapjan dontsem el, hogy milyen is vagy), csak egyreszt zavart az ilyesfajta egyszerusites.
[Szerkesztve] -
dabadab
titán
Nem kell feltetlenul magadra venni minden inget
Azt viszont eleg nehez lenne tagadni, hogy akinek a kezeben hatalom van (barmilyen hatalom), ott arra is van esely, hogy vissza fog vele elni. Nem mindenki es nem mindig - de kelloen nagy szamu embernel biztos lesz egy par, aki igen. Arrol meg nem nagyon tudnal meggyozni, hogy a neveloknel (nem csak most, hanem evszazados tavlatban is) olyan szigoru felveteli rendszer van, hogy az ilyenek meg csak veletlenul sem kerulhettek be.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ford topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Zelda Játékok
- Renault, Dacia topik
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest