- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csapos2
addikt
Te, mint egyik élharcosa a toleranciának, miért a rosszat látod, miért nem tudod egy kicsit naívabban szemlélni a világot és a jót meglátni az emberekben?
Igen, előfordulhat, hogy visszaélnek a ''hatalmukkal'', elő is fordul, de ahogy írtad is nem mindenki, és nem mindig. Ők pedig a nem megfelelő felvételi rendszer hiábái. De. Ez a rendszer azért alakulhatott ki, mert nem minden diplomás, csodagyerek álma egy kirakott, vagy elhanyagolt kisember gondozása (és itt minden szülő feladatot értsd), szóval kellenek az olyan töltések is, mint én.
De a hatalom lassan nem a mi kezünkben lesz, ahogy azt azt hiszem Viszlát egy cikkében felvetette. (tudom az egy másik helyzetről szólt, de alkalmazható esetünkben is) -
szjoci
őstag
most belegondolva nem egészen, mert én is középsuliba járás mellett végeztem el egy ilyen okj-s tanfolyamot (mondjuk ötödévben, szóval elképzelhető hogy felnőttképzés)
De írta a topiknyitó valahol hogy már dolgozott is, szóval több mint valószínű hogy túl van már legalább a középsulin
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
Tudom, te egy jólképzett, sokat tapasztalt, széleslátókörű tökéletes jellem vagy. Így, nem érhetek fel hozzád - nem mintha akarnék - de azért egyvalamit még nem tudok.
A nevelőintézet dolgozóiról alkotott képedet a szüleidnél töltött időben alakítottad ki, vagy esetleg láttál már olyat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Egérpad topik
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest