Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Megjelent a OnePlus 13T
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cambi
tag
HDMI rá van kötve a TV-re (de az ritka esetben van bekapcsolva, csak szükség esetén), aztán sima VGA kábel a monitorra, amit használok, és ami elvileg az elsődleges, és a windowsban a képernyő duplikázására van állítva, tehát amikor nem kap jelet a monitor akkor a TV-n sincs semmi olyankor.
Próbáltam azt, hogy csak a monitor volt rádugva, és azt hiszem úgy is csinálta egyszer két hét alatt kb.
Azt nem tudom, hogy esetleg nincs-e helyén a VGA rendesen, illetve nem is próbáltam mozgatni, de majd úgy is most akartam kicsit kitisztítani belül a gépet akkor meglesem, köszi.
-
Cambi
tag
Üdv Mindenkinek!
Szerintetek az mi a fenétől lehet, hogy hetente egyszer nagyjából a monitor "nem kap jelet", a gép kifogástalanul elindul, ventik, egér, bill., win 10 betölt, és ezt mind onnan tudom, hogy control+escel meg tom nyitni a start menüt látatlanul, majd ki tudom kapcsolni a gépet a nyilak, és az enter segítségével...
Utána bekapcsolom és semmi gond, 1 sec alatt jelet kap a monitor és 5 másodperc alatt bebootol az egész gép. (I7-4790, 980 TI).
Gondoltam ilyen hülyeségekre, hogy a monitor és a TV is rá volt kötve a gépre, és kihúztam a TV HDMI kábelét, stb, másra nem tudtam gondolni. Vadonatúj gép, pár hónapos, és bármi hardverproblémát kizárnék, de annyira nem értek hozzá, mint ti, és sose találkoztam még ilyennel, de kicsit azért aggaszt a dolog.
Előre is köszönöm a segítséget. (Monitort próbáltam a hiba jelentkezésekor kikapcsolni, áramtalanítani, stb...)
Új hozzászólás Aktív témák
- i9-9900KF RTX 2060 16GB DDR4 1TB SSD Gamer PC!
- ASUS ROG GAMER PC: i7 9700K / 32GB DDR4 / 256GB SSD+1TB HDD / RTX 2080 SUPER 8GB / Win 11 !!
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- 27% számlával! Ryzen 5900X / RTX 3080 / B550i / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- 27% számlával! i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 3TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Black & Decker töltőt keresek
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest