- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsi99
addikt
válasz
sutyerák007 #41052 üzenetére
Hopsz ,bocsi ... most nézem meg jobban a képet az csak soros port.
Irtad tesztelted másik kártyával... az is nv? Vagy az tuti jó? -
ricsi99
addikt
válasz
sutyerák007 #41050 üzenetére
S csak igp-vel?
Win10 amúgy hajlamos lecserélni simán a drivert ,mert az neked jó felkiáltással a háttérben.
Én a win7 tel tesztelnék... az nem agyaskodik ilyen téren. -
ricsi99
addikt
válasz
sutyerák007 #41048 üzenetére
Szia.
Memóriát letesztelted? Az szokott ilyen összevissza véletlenszerű dolgokat csinálni.... -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
sutyerák007 #39008 üzenetére
nyugi,párszor belefuttam én is ebbe,pedig nem ma kezdtem
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
sutyerák007 #39006 üzenetére
rossz a telepítő pendrive, rufus-szal írd ki... meg ugye kérdéses hogy uefis-e a boot vagy legacy(hagyományos nem uefi-s)... ha uefi-s akkor arra kell beállítani a rufus-szt, ha legacy akkor csm-re... ez sokszor gondot szokott okozni...
-
sutyerák007
senior tag
válasz
sutyerák007 #33157 üzenetére
Átraktam az SSD-t és a HDD-t is másik sata3 csatlakozóba a lapon és így megjavult minden. Létezik az, hogy behaltak azok a sata3 portok?
-
Devas
őstag
válasz
sutyerák007 #32596 üzenetére
A HKC tap nem tul bizalomgerjeszto. Lehet az a ludas. Amugy sem ajanlott tap, akar haza is vaghatja az egesz gepet. Cserelje le ha teheti egy minosegi tapra.
-
Fla$hly
aktív tag
válasz
sutyerák007 #32095 üzenetére
Szia!
Nálam ugyanez a probléma hónapok óta, és nem jövök rá mi a gond.
Ám most feltűnt, nálad is ez a gond, és ugyanolyan a tápunk...Én kipróbáltam a kártyámat másik gépben, ott nem ment el a kép játék alatt.
Ezek szerint ez egy ilyen szar táp lenne?
Közben okosodtál valamit?
-
Spet
addikt
válasz
sutyerák007 #32097 üzenetére
Nem-nem, ha esetleg valami fiatalabbat szerzel be használtan, akkor még lehet javulást is fogsz érezni a játékoknál (mert véleményem szerint a proci "megette" a videókártyád).
-
Spet
addikt
válasz
sutyerák007 #32095 üzenetére
Valoszínüleg kezdi megadni magát a videókártyád (a 8 év az 8 év).
-
berzebub
aktív tag
válasz
sutyerák007 #31530 üzenetére
Üdv!
Kezdésnek vedd ki a vga-t és próbáld anélkül, ha akkor is csinálja akkor memóriákat egyesévvel memtest, ha nincs hiba, akkor hd sentinel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest