-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
belaazallat #51258 üzenetére
Esetleg az alaplapon az elemre ránézhetnél, hátha offon van, és a csere segít.
-
zsoltesz9309
csendes tag
válasz
belaazallat #29494 üzenetére
Igen.Terhelés alatt(lol, h1z1) gpu kb 71 fok cpu kevesebb speedfan szerint.Szerintem nem vészes a 70-75 fok, olvastam már többet is fórumon. Chrome ot használok, de nem böngésző baja van.Vagy gpu vagy cpu, mivel a játékok is szaggatnak akármi legyen az.Throttling jelenségnek olvastam utána, de nem tudom 100% ra, hogy tényleg az lenne.Vagy kevés áramot kap az alaplap és a cpu b*szakszik.Valami ilyesmit olvastam, az a baj nem értek hozzá.Lehet el kellene vinni szakihoz.
-
emre
veterán
válasz
belaazallat #29486 üzenetére
Ram-ot sajnos nem tudok kölcsönözni, de mivel Béla vagy eszembe jutott egy dolog.
1, Az én asrock laponban az usb3 bugos, ha engedélyezem, az usb2-re dugott fényképezőt, telefont nem ismeri fel. Szóval letiltottam a ..csába.
-
Vakegérke
félisten
válasz
belaazallat #29486 üzenetére
Akartam javasolni, rá is kerestem, hogy a lapod topicjában is érdeklődj, de látom, már megtetted. Sok sikert.
-
Vakegérke
félisten
válasz
belaazallat #29484 üzenetére
Tartok tőle, hogy lapot kell cserélned.
-
Vakegérke
félisten
válasz
belaazallat #29482 üzenetére
Ahol a legacy van, ott van az USB 2 és 3 is. Mindkettőt engedélyezni kell.
Lehet, hogy nem fog boot-olni, mert sok az új cucc. Csökkentett módban megpróbálhatod, hátha. Ha nem, akkor másik gépben ments le mindent a meghajtóról, ami kell, aztán install, csak amire installálsz, az egyedül legyen. Gondolom, ez az SSD, a HDD-ről addig húzd le az adatkábelt.
-
Vakegérke
félisten
válasz
belaazallat #29480 üzenetére
Visszatértünk az alapproblémához. A lap nem képes kezelni a billentyűzetet. Fogalmam sincs, miként lehet ezt orvosolni. Talán az lenne a legjobb, ha visszavinnéd a lapot, hogy cseréljék ki.
-
Vakegérke
félisten
válasz
belaazallat #29478 üzenetére
Buta kérdés: nem került véletlen valami az alaplap alá? A távtartókat nem hagytad ki?
-
Vakegérke
félisten
válasz
belaazallat #29475 üzenetére
A 2 darab 6 pines táp be van dugva a videokártyába?
-
belaazallat
addikt
válasz
belaazallat #29473 üzenetére
Kivettem a vidkarit nincs hiba jel.... Ha nincs benne memória, van hibajel
-
Vakegérke
félisten
válasz
belaazallat #29473 üzenetére
Sajnos nem segítettem, inkább beszélgetünk a lehetséges megoldásról.
-
Vakegérke
félisten
válasz
belaazallat #29471 üzenetére
Utolsó ötlet. Szedd ki a VGA kártyát, úgy indítsd. Ha van hibajelzés, akkor ott a bibi.
Szerk: Még valami. Az előlapi csatlakozókat biztos jó helyre dugtad a lapon? Húzd le az összeset, és valami fémessel, mondjuk csavarhúzóval hidald át a PWR SW tüskéket egy pillanatra. Ha indul, akkor nyertünk.
-
Vakegérke
félisten
válasz
belaazallat #29469 üzenetére
Az bizony lehet, hogy ez a gond. Szerezni kell valahonnan kompatibilis RAM-ot próbára.
-
Vakegérke
félisten
válasz
belaazallat #29467 üzenetére
Már csak egy ötletem van. Húzd le a tápkábeleket a lapról, (a 4 pin-est is,) és dugd vissza. Ha ez sem jön be, akkor szerintem a lap a problémás.
-
Vakegérke
félisten
válasz
belaazallat #29465 üzenetére
Netán egy BIOS reset? Egy próbát megér.
-
Vakegérke
félisten
válasz
belaazallat #29461 üzenetére
Kéne egy PS2-es billentyűt szerezned egy próba erejéig. Nálam sem működik az átalakítós megoldás.
-
Vakegérke
félisten
válasz
belaazallat #29458 üzenetére
Ha a BIOS-ba be tudsz lépni, keresd meg a legacy USB, vagy valami ilyesmi kifejezést, és engedélyezd.
No és próbáld végig az USB csatlakozókat.Látom, megvolt... -
belaazallat
addikt
válasz
belaazallat #29453 üzenetére
Erre valaki?
-
leyo76
senior tag
válasz
belaazallat #6378 üzenetére
Kérdés az hogy használsz e másik monitort vagy hdtv-t mert nálam hajlamos a rendszer a tv-vel indulni, ilyenkor a moncsit nem kapcsolja be.
Egyébként egy driver/bios gondra tippelnék, mert ha leáramtalítod akkor elvileg elfelejt valamit és amikor beindítod a rendszert akkor felülír valamit és csak egy szimpla restart -nál ez a bejegyzés megmarad. Ha nem gond akkor szerintem rakd újra az op. rendszert majd módszeresen minden feltelepített dolog után újrainditás. Valahol szerintem ki fog bukni a bibi...
Esetleg előtte egy bios reset azaz cmos clear ->alaplapi elem egy pár másodpercre kivesz, majd visszarak... nem biztos hogy segít, de rontani nem fog a dolgokon.
-
Tosee
őstag
válasz
belaazallat #4450 üzenetére
csak kép nincs! A ventik pörögnek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspa bányász szett - kaspa miner eladó
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest