- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Netfone
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dufresne
addikt
válasz
MikySoft #483 üzenetére
Ezekszerint nem a vga a gond, viszont elképzelhető, hogy a lap halódik megfele
Nekem amúgy olyan fagyás, amit még az elején írtál akkor csinált, amikor kezdett meghalni a vinyóm. Egy ideig csak sűrűsödött az ilyesn megleleptésszerű fagyás, aztán egyszercsak meghalt a vinyó.
Bios-ba sem tudsz bemenni? Ha a procihűtő töövére odarakod a kezed, akkor az mennyire forró? (Ha nemtudod ottartani a kezed, akkor 60fok feletti az érték, bár nemtudom a PIII-ak meddig bírják.
Még esetleg egy ram cserét is megpróbálhatnál....hátha -
Bubu79
addikt
válasz
MikySoft #476 üzenetére
Hopsza, most nézem csak ez még PIII...
A VIA-hoz itt [link] letöltheted a chipset meghajtót, neked a ''retro chipset VIA 4in1'' a legmegfelelőbb - az újak is elképzelhető, hogy megfelelően mennének, de ezeket még az adott chipset- hez fejlesztették,
az újabbakat pedig másokhoz.
Ahogy elnéztem, az nVidia oldalán nincs így elkülönítve az eszközmeghajtó, de valszeg a forceware-ben lévő GeForce2- höz való meghajtó a ''legfrissebb'' azaz a legutóbbi, amit az adott GPU-hoz készített az nVidia. Innen letöltheted:[link]
A D-n praktikus lenne némi helyet csinálnod, ha ragaszkodsz esetleg néhány dologhoz a C-ről; na és az sem egy utolsó dolog, ha ezeket a meghajtókat ( az installjukat ) fel tudod rakni.
Ez a dőlt betű vajon PH! Bug? Én nem használtam dőlt betűt
[Szerkesztve] -
Bubu79
addikt
válasz
MikySoft #473 üzenetére
Meg lehet csinálni, de nem mész vele semmire, mert a progikat ugyanúgy fel kell raknod.
Az ilyen kókányolásnak semmi értelmét nem látom.
3-4 hónapra visszamenőleg biztosan nincs visszaállítási pontod
Figyelj oda telepítéskor, lehetőleg az elérhető legfrissebb eszközmeghajtókat rakd föl az új rendszerbe ( ezeket - ha sikerül - akár előre is letöltheted a d: meghajtódra /ha van ilyened/ )
Ha csökkentett módban is akadozik, akkor tényleg érdemes végigjárni a fentebb leírt hibakeresési ötleteket, mert valszeg tényleg hw.
[Szerkesztve] -
Bubu79
addikt
válasz
MikySoft #470 üzenetére
Bár a kérdés nem nekem szól, mégis megkockáztatom a választ.
A rendszervisszaállítás csak akkor lehet a segítségedre, ha van olyan időpontod, amikor teljesen jól működött a géped.
Ha csökkentett módban nem csinálja a fesztivált, akkor elképzelhető eszköz meghajtó hiba is.
Elsőre esetleg tényleg megpróbálhatnád format c:\-tal és Windows reinstallal, mert lehet, hogy túl szemetes a gép.
Nem feltétlenül a hardver a bűnös minden egyes hibánál
[Szerkesztve] -
Parsifal2
tag
válasz
MikySoft #450 üzenetére
Szia!
Próbálkozni kell, másképp nem fogod megálapítani a hiba forrását.
első körben tégy fel valami monitorozó progit, és kisérd figyelemmel az érzékelőket (hőmérséklet, kihasználtság, stb..)
Ha a lefagyás elött minden érték normális, akkor jönnek a Rammok. tolj be neki bootra egy linux telepítőt, és adj a memtestnek.
Ha jók a rammok, akkor jön a vga.itt is lehetséges ramhiba. Nem szokott becsíkozódni, esetleg ha visszatér energiatakarékosból?
VGA-t ki kellene cserélni, és kipróbálni egy másikal. Egyébbként szerintem VGA lesz a ludas. De ez csak feltevés, mert nekem VGA produkált hasonló müsort.
Szóval kezdj neki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- PlayStation 1 / 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EAFC 25
- Medence topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Sweet.tv - internetes TV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elemlámpa, zseblámpa
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged