- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buncaman
tag
válasz
spanglee001 #37226 üzenetére
Köszönöm a választ. :/
-
válasz
spanglee001 #37215 üzenetére
Az egy élmény lehet 1080 után😂
-
válasz
spanglee001 #37213 üzenetére
azt értem, hogy befagyaszt mindent, volt már rá példa, de hogy ne adjon kèpet utána olyan még nem. Ha benne volt a vga, ha nem. Ott kínkődtem vagy 10 percig, kábeleket mozgattam meg mindent, majd tàpcsere utàn meg elindult. Aztán amivel nem indult táp azzal is. Már furmark is ment vagy 1órát. Aida teszt is megy és semmi tünet. Olyan mintha a 4tűs alaplapi csati nem lett volna rádugva az alaplapra, olyankor szokott ilyen ventifelpöfgést csinálni, pedig azt is megmozgattam. Komolyan nem értem, holnap lesz időm játszani, ha akkor se csinál hibát akkor betudom mégis valami érintkezési hibánsk.
-
MrDerekas
addikt
válasz
spanglee001 #37177 üzenetére
99% hogy a vga bekrepált. Viszont ha a táp miatt történt, akkor halhatott a többi komponens közül, szinte bármi. Alkatrészeidet kellene egy működő konfigban egyesével tesztelni, hogy tudd melyik maradt épségben.
-
Formaster
addikt
válasz
spanglee001 #37177 üzenetére
VGA nélkül is ezt csinálja? Másik megjelenítővel nézted már?
-
rdanii13
tag
válasz
spanglee001 #28094 üzenetére
Köszönöm a gyors választ neked és Tiger.huhhhh-nak!!!
-
rdanii13
tag
válasz
spanglee001 #28091 üzenetére
-
gooool
őstag
válasz
spanglee001 #28084 üzenetére
Van benne hagszóró, én legalábbis feltűztem a pin-ekre biztos ami biztos, de nem mondták hogy csipogna. Valahogy így néz ki: bekapcsolják, procihűtő erlkezd pörögni, minden kap feszt, szóval megy, csak éppen semmilyen képi információ nincs...
Volt próbálva elvileg másik kimeneten is a kép, de ugyan úgy semmi, ami nem csoda, hiszen a bios képernyőig sem jut el. Kezdem gyanítani, hogy az alaplap mondta be az unalmast, de azért ezt a külső vga-s dolgot még megmondom próbálják meg. -
gooool
őstag
válasz
spanglee001 #28082 üzenetére
Alaplapon nincs hibajelző led, mint írtam is VGA meg nincs a gépben, a CPU-ba integráltat használja a srác.
Egyáltalán nem ad képet a cucc, csak pörögnek a ventik, szóval BIOS képernyőig sem jut el.
Ezt a külső vga-s dolgot majd megmondom, hátha... -
RVR400
veterán
válasz
spanglee001 #28009 üzenetére
Konkrétan az van, hogy szarul adtak ki a paramétert a parancshoz.
Te ízt írtad, hogy sfc/ scannow az sfc /scannow helyett, így a program kiírta, hogy hogyan paraméterezhető jól.
(#28021) platthy: Akkor ez lapcsere lesz.
-
törölt tag
válasz
spanglee001 #28014 üzenetére
Ha írtad, hogy újra telepítetted, akkor elnézést.
Nem, nem tuti, lehet, hardveres is a gondod, próbálhatsz másik LAN kártyát, de az sem biztos, hogy segít. Az itt adott tanácsok nagy része tipp, próbáljuk kitalálni, mi lehet a gond. -
törölt tag
válasz
spanglee001 #28009 üzenetére
Telepítsd újra a géped, vírusos. A háló kártya illesztőjét támadta meg a vírus. Ez random okoz hibákat.
Tehetsz annyit, hogy pl UBUNTU-t használsz, vagy egy másik HDD-ről indítod a géped.
Nekem nemrég az egyik gépen, ami XP van, olyat művelt a rendszer, hogy ha bedugtam a LAN-t, pár másodperc múlva újra indult a gép.Újra telepítés óta jó a gép.
Indítsd másik rendszerről, és használd egy-két hétig onnan. Ha így nem jelentkezik a probléma, akkor vírusod volt. -
djculture
félisten
válasz
spanglee001 #28007 üzenetére
Ott van feketén féheren az az ei1express hivatkozás az a hálókártya szoftveres hibája amiatt fagy le a géped. ( Az egy másik kérdés hogy miért sérült meg, lehet memória vezrlő hiba vagy tároló hiba vagy memória modul hiba is..) Egy hálózati csatlakozó fájl valami miatt sérült akkor szokta ezt kiírni a microsoft van rá egy ellenörző eszköz:
[link] -
djculture
félisten
válasz
spanglee001 #28005 üzenetére
Lehet találgatni de hogy biztos hogy van problémára utaló bejegyzés a rendszernaplóban, ha minden más megy csak böngészéskor van gebasz akkor valami szoftveres ütközés lesz ..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest