- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tornas
őstag
válasz
Builder #21808 üzenetére
Mivel ez egy HDD, így ha gariidőn belül meghibásodik, akkor mást nem tudnak tenni csak kicserélni (tesztelés után, ami annyit jelent, hogy ők is meggyőződnek róla, hogy nem mondasz hülyeséget). Viszont ki kell hogy cseréljék neked, mert még a nagyker is csak cserét küld a helyére, nem javíttat legtöbbször (a szervizesek sem).
Nekem sz@rt már be winyóm egy év után (két év volt a garancia rá). Bevittem, mondtam, hogy BAD-es (1 db volt rajta) lett. OK átvesszük, egy hét teszt és mehettem a cserélt winyóért, ami új lett, új gariidővel.
-
tornas
őstag
válasz
Builder #21804 üzenetére
A táp minősége megfelelő, de a winyód még mindig döglött (ha úgy vesszük). Én ennek a cseréjével kezdeném...
Jacta: Ami még szóba jöhet, az a VGA-ád tápellátó kábelének a cseréje esetleg (valamint megigazgatnám VGA-át - kivenni és visszatenni). Ha ez sem segít, akkor az a VGA valszeg bedobta a törülközőt (szerintem a VGA RAM-ja jobb létre szenderülhetett).
-
tornas
őstag
válasz
Builder #21797 üzenetére
"a CPU használat 30% ról leesik 0-1 % ra és elég komolyan fagy tőle a gép."
Biztos, hogy nem attól fagy, mert a CPU használat leesik 0-1 %-ra. Ez ugyanis "természetes" dolog. Nálam a laptopomon is 0 és 8 % között ugrál a használata éppen most is.
"A vinyó vagy esetleg más az ami rossz benne ?"
Nos, az a winyó tulajdonképpen döglött (ha már 1 bad sector is van rajta, nálam már kuka, mert az jobb már nem lesz). Én a cseréjével kezdeném.
De egy hitvány minőségű táp is tönkreteheti a winyódat szép lassan. Ez esetben ha csak winyót cserélsz, de tápot nem, akkor valszeg újra megdöglik a winyó, szépen lassan.
-
Rivaul
addikt
válasz
Builder #21319 üzenetére
Keress egy rendszer visszaállítási pontot ha van s töltsd vissza. Ha nem eredeti a win-ed az nagyban okozhatja a bajt ha engeded frissíteni. Én még az eredetimet sem engedem pont emiatt. A legegyszerűbb egy új rendszernél ha újrahúzod s letiltod a frissítést.
Kev1989Szedd szét a gépet s az asztalon "deszka" üzemmódba rakd össze. Csak a legminimálisabbakat tedd rá ami kell az induláshoz. Lap, proci 1 ram stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Diablo IV
- HP notebook topic
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest