- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HollyBoni
veterán
válasz
ASDer.. #41330 üzenetére
Kizárólag alkatrész cserével próba cseresznye alapon fogod tudni kideríteni a hiba okát. Itt nem fogsz olyan választ kapni hogy cseréld ki ezt vagy azt az alkatrészt, és garantáltan 100000% hogy működni fog hibátlanul a gép. Ha meg valaki azt mondja hogy ő garantálni tudja, akkor hazudik.
Én is tápra tippelek. Egy olyan csere tápot kell keríteni, amit nem csak egy bekapcsolás erejéig használhatsz, hanem huzamosabb ideig. Sajnos ez ilyen.Azért nem egy áramzabáló konfigod van, ha nincs haver/ismerős akkor be lehet szerezni használtan elég olcsón egy próba tápot. Ha nem kell, utána fogod és eladod annyiért amennyiért vetted. Igen, idő és pénz, de más megoldást én személy szerint nem látok.
-
batman.
senior tag
válasz
ASDer.. #41330 üzenetére
Leírásod szerint, a problémád az, hogy kikapcsolod a gépet és (álltalában) nem tudod egyből bekapcsolni. Nem értem mi a köze ennek ahhoz, hogy "Ha azzal is be fog kapcsolni, akkor mi lesz az előrehaladásom?"
Lehet, hogy bennem van a hiba, de tényleg nem tudom értelmezni.
Nyilvánvalóan a másik táppal tesztelni kellene, és ha KIKAPCSOLOD a gépet, utána újra bekapcsolni. Ha a cseretáppal nem jön elő a hibajelenség akkor a VS550 a hiba forrása. Ha a hiba a normális cseretáppal is fennáll akkor kizárhatod a tápot. -
batman.
senior tag
válasz
ASDer.. #41328 üzenetére
Simán megadom a választ: 42.
"Új tápot(vagy bármi egyebet)hiába tesztelnék, mert van, hogy ezzel is tökéletesen bekapcsol, mint pl. most egy 15 perce is." Ez egy "nem jó" megközelítés.
Kérjél kölcsön tápot, ha nem akarsz venni, egyébként nem fogod tudni kizárni. De pld. egy rossz/lötyögő csatlakozó is generálhat ilyen hibát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest