-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joe2005
senior tag
válasz
Titinho31 #7277 üzenetére
Socket A (462) lesz szerintem.
amd xp-t is fogad. -
-
leyo76
senior tag
-
veze
őstag
válasz
Titinho31 #7227 üzenetére
ugyanilyen maxtorok vannak nekem is (3 db 80GB)
ugyanigy a HD Sentinel kiabál hogy ennyi-annyi szektor problémás, meg át lett helyezve, már vagy 2 éve, mikor elöször sentinelt használtam, akkor ilyennek mutatta..azóta se változott semmi rajta, nem tettem rá túl fontos dolgokat , merhogy megadja majd magat hamarosan, ahhoz képest két év óta semmit nem változott a helyzet, ugyanaz -
leyo76
senior tag
válasz
Titinho31 #7227 üzenetére
ha azt a jó vinyót is bepróbáltad és a helyzet nem változott akkor talán nem hdd a ludas mindenben.
Hasonló vinyóm van, én is kétségbe estem, kb két éve és a vinyó azóta is probléma mentesen működik és azóta is ugyan olyan rossznak titulálja a hdd sentinel, szóval no comment.
-
leyo76
senior tag
válasz
Titinho31 #7219 üzenetére
Nekem ez inkább táp/alaplap hibára ad gyanút, vinyó ilyet hogy nem kapcsolt monitort, nos én még nem találkoztam ilyennel. Az hogy a húgod gépén is bejött a hiba jelenség inkább véletlen egybe esés.
Esetleg ha a házban az áram erősség ingadozik akkor az okozhat galibát. Szerintem ebben az irányban indulj el áram, táp, lap...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LG LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Horgász topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- ELADÓ TELJES GAMER SETUP!
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RTX 3080 / B550 Aorus / 32GB DDR4 / 512GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Gamer PC - R5 5600, RTX 2070 és 16gb RAM
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged