- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
z00li
senior tag
-
leyo76
senior tag
Ha a komplett gépre garancia van akkor kapcsolgassák csak nyugodtan szerintem. Egyébként az hogy milyen tápot vesz nem lényeg, csak ne az olcsó kategóriából legyen. Akár fsp, akár chieftec vagy corsair vagy bármi ami megbízható...
Amúgy leggyakrabban a lap adja meg magát és csak ritka alakalommal más hardver. Ez is inkább gyatra lapokra mondható hogy viszi a többi alkatrészt is....
És nem, semmin sem szabad spórolni egy gép összerakásakor. Az egy dolog hogy mekkora teljesítményre utazik valaki, de minden egyes alkatrész minősége fontos.
-
Dzsana
senior tag
Sajna minden a helyén, már a CMOS reseten is túl vagyok, de semmi, a BIOS sem jön be. Ez egy Dual BIOS-os alaplap, egyszer már csinált olyat bekapcsoláskor, hogy csak felpörgött, és rögtön le is állt, majd mikor újra indítottam, kiírta, hogy BIOS recovery. Gyanús, hogy összehányta magát az alaplapom.
-
klepto
addikt
No mégis szétszedtem a gépet.
A táp alaplapi főkábele elég közel volt a memóriához, talán álló helyzetben még hozzá is ért. Én nem így raktam össze, de a drága elszabadult
Kivettem a ramokat, ha már kivettem meg is pucoltam őket speciális antisztatikus ronggyal, és vissza. Most egyből elindult, ha ez volt a baja, akkor megoldva, de biztosat majd csak pár nap működés után tudok mondani.
A memóriák jóknak tűnnek, de azért majd egy memtesztet lefuttatok... -
darál0w
Jómunkásember
paszta volt rajta bőven de csaknem folyt bele másfél év alatt ugy, h ki se mozdult a helyéről, de azért megnézem
alaplap meg itt van az asztalon és ugy van összerakva. csavarhuzoval indítom, szal a másik lehetőséged kizárva
tápkábelek meg jok, mivel a lap kap áramot, ezt a kis zöld led id bizonyítja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Kaspa bányász szett - kaspa miner eladó
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest