- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
bazso88 #12699 üzenetére
A 250-es HDD-t használd, 80 eres kábellel, az sokkal gyorsabb mint a 20 gigásod. Arra legyen telepítve a Windows. Csinálj egy telepítést, aztán nézd át EZT az oldalt, eléggé összetetten ír az XP használatáról.
A 20 Gigást tedd félre, ne használd, ne legyen bekötve, tartaléknak jó, de ha hibái vannak, akkor hamar tönkre mehet.
A tápegység csere a géped biztonsága érdekében javasolt.
Tuningolnod nem érdemes, azokra a célokra, amikre hsználod, bőven elegendő annak a gépnek a tudása.
atti1848: Nézegetem az alaplap leírását, de egyszerűen elveszek benne...még mindig csak talán alapon tudom mondani: a D-s celeront és northword CPU-kat nem mindegyik lap támogatja, olyan is van, mikor a CPU microcode alapján kell nézni...talán a fórumtársak többet tudnak kiolvasni az ABIT oldalán található leírásból.
Ha kiveszed az alaplapból a CPU-t, rajtahagyod a az alaplapon a hűtőventilátort, akkor mit csinál indításkor?
Mindenképp jó lenne egy sima celeron proc próbára...egyszerűbb lenne a történet -
törölt tag
válasz
bazso88 #12696 üzenetére
Akkor felejtsd el, amit írtam!
Biztos gép nekem socket A-s lapom van, 2 darab, mindkettő netezéshez.
Milyen wint használsz?
A legjobb az XP lenne, nagyságrendekkel jobban ki lehet könnyíteni, mint a win7-et...ha xp-vel van telepítve, keresek neked egy linket és azt végigolvasva könnyedén megtuningolod a géped teljesítményét.
Az azért alap, hogy memtestet és hd sentinelt használd, nézegesd...ha valamelyikkel baj van, akkor lehetnek nagy belassulások.
Ui: én sem használom másra a gépet, nincs okom nevetni..
atti1848: kis türelmet, fél óra és megnézem a leírását a lapodnak. -
törölt tag
válasz
bazso88 #12689 üzenetére
Keress használtan egy 300-as FSP tápot, vagy hasonló minőséget, 2 ezer körül szokott lenni.
Ha gyorsaságot akarsz növelni, érdemes processzort kicserélni a legnagyobbra, amit az alaplap lekezel. (nem tudom, mennyiért vannak). S persze tápegységből is kell 350 watt, de lehet 400 is... kell egy adag pénzt memória hűtésre, vga hűtésre meg CPU hűtésre nyomnod és mindemellett egy-két + ventillátor sem árt a gépházba...mindezek után átmész tanácsokért a tuning fórumba és ott elmondják, hogyan kell ebből akár + 25 %-ot kinyerni...
Mire akarod a gépet használni? Játékokra? Vagy szimplán gyorsabb gépet akarsz?
Átlagosan mire használod a PC-d? -
törölt tag
válasz
bazso88 #12682 üzenetére
Az ismeretlen tápegységet tuningold meg egy röppályával.
Nekem régebbi gépem van, ha egyszer gazdag leszek, akkor váltok a Te szintedre...
Mit jelent, hogy hangos a gép? Mit tegyünk, némítsuk le valahogy?
Mennyit szánsz a tuningra? Húzni akarod a procit és a lapot, vagy cserélni szándékozol dolgokat?
Bocs a tápegységértDe komolyan cseréld le valami megbízható darabra, mert tönkre vághatja a géped.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Apple MacBook
- Milyen digitális videókamerát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robogó, kismotor
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Lenovo ThinkCentre M83 / i3-4130 / 8 GB DDR3 / 128 GB SSD / Win 10 + 1 év Garancia + Számla!!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest