- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
Tutti-amigo #45652 üzenetére
Már rég volt, de még egy kérdés. Floppy meghajtó van-e, vagy ha nincs, akkor a BIOS-ban ki van-e kapcsolva?
-
KROK640
nagyúr
válasz
Tutti-amigo #45652 üzenetére
Hát köszönöm az éles szemre vonatkozó dolgot, a tippet meg szívesen.
-
KROK640
nagyúr
válasz
Tutti-amigo #45650 üzenetére
(Ha Tua 1200MHZ, akkor miért 733 Celeron van a képen? Csere proci? vagy a Bios nem ismeri fel megfelelően?)
Tudsz rátenni egy nem integrált VGA-t? csak próbaképp. (most látom h integrált van 16MB RAMmal).
A másik, hogy húzz le minden mediát (FDD legyen tiltva) majd egy azaz egy HDD-vel próbáld meg elindítani. Nézd meg mit csinál. Nekem az ASUS A7V8X-X lapom csinálta ezt. (villámcsapás után, pár USB is elment rajta, és 1db IDE eszközt viselt el, másik hasonló gépen kellett a win telepítsem majd a winyót visszarakni bele)
USB telepítés itt még nemigen játszikde USBs CD/DVD-ROMról megpróbálhatnád.
Ha ez, és a Bios freissítés sem segít. Akkor bizony ez elég egyértelműen alaplap -
válasz
Tutti-amigo #45647 üzenetére
Ha megtartja a beállításokat, akkor szerintem is jó.
Egyébként akármilyen hibát is képes produkálni egy lemerült elem - tapasztalataim szerint. -
válasz
Tutti-amigo #45645 üzenetére
Már csak az ultimate hiba van; az elem jó?
-
válasz
Tutti-amigo #45641 üzenetére
-
RVR400
veterán
válasz
Tutti-amigo #45631 üzenetére
LG CD/DVD meghajtóról telepítenél?
Jah, most nézem, hogy Samsung. Nekem LG-vel csinálta ezt egyszer, hogy már a 3. lemezt írtam, mire kezembe akadt egy elfekvő MSI, az bootolt mindegyik lemezzel.
-
válasz
Tutti-amigo #45635 üzenetére
Nem most volt, de emlékeim szerint nem minden lap volt hajlandó Slave beállítás mellett a bootolást engedni a meghajtóról.
Boot sorrend OK? Ha nincs a rendszerben FDD, akkor legyen letiltva.Felpörgetni mindenképp' fel kellene a lemezt, attól függetlenül, hogy bootolható média vagy sem van benne.
-
válasz
Tutti-amigo #45633 üzenetére
Én két külön IDE portra tenném a HDD-t és az ODD-t és mind a kettőt fixen jumperelném Master-re.
Primary Master HDD
Secondary Master ODD
...az egyik álmoskönyv szerint sem jelent jót, ha egy ágon vannak!
...egyébként HDD nélkül is bootolnia kellene az ODD-ről, ha jó a meghajtó, és ha jó a boot lemez. -
válasz
Tutti-amigo #45631 üzenetére
IDE master/slave beállítások rendben vannak?
Jumper a HDD-n? ODD-n?
A szalagkábel megfelelő helyére vannak dugva? -
Tutti-amigo
tag
válasz
Tutti-amigo #43741 üzenetére
Hali!
Nos nyomtam én aztàn mindenféle F gombot, de fast boot menü az nem akart előbújni.
Azt vettem még észre, hogyha van bekötve fdd akkor bootnàl rànéz, majd onnantól fogva a fdd làmpàja folyamatosan vilàgít. Akàr van benne lemez akàr nincs. Ha nincs bekötve fdd akkor 40-es hibakóddal keresi, de ha F1-el tovàbblököm a boot folyamatot akkor szintén megàll az ide eszközök azonosítàsànàl, aztàn annyi is. Se hibaüzenet se semmi, csak nem megy tovàbb. A lapon rànézve nem làtszik semmi sérülés, kondik nem púposak.
Esetleg még lehet a tàp szivat meg. Vagy a lap vagy a tàpra gyanakszom.
Valakinek még ötlet?
Előre is köszönöm.
-
MrDerekas
addikt
válasz
Tutti-amigo #43689 üzenetére
Ez bios beállítás hibának tűnik inkább. (Most eltekintve a lap korából adódható ez+az elöregedésétől) Indításkor a boot gyorsmenüt kellene előcsalogatni (F10, 11, 12, vagy 5, 6; lapja válogatja) és abból bootoltatni a cd-ről. Bios reset volt, alapon is kísérleteztél vele?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Új / Újszerű /Gamer / Munka PC i7-14700KF RTX 4060 Ti DDR5 32GB Garanciális
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged