- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
yusukee
aktív tag
válasz
bitafter #32323 üzenetére
Hát eddig az összes gépembe gainward kártya volt, mert olcsó volt és az összes csinálta ezt a random sípolgatós dolgot. Mióta nem az van, egyszer sem találkoztam vele. Lehet nem fos, de nekem csak rossz tapasztalatom van vele.
BIOS reset volt, felraktam újra a legfrissebbet, kipróbáltam 1 modullal is, minden slotban. A RAM-ot igazából felismeri, ki is írja, hogy OK, utána kilistázza a SATA / USB cuccokat és utána áll meg a checking NVRAM-nál.
A többi javaslatot kipróbálom kicsit később.
Ja táp: 450W Chieftec, mostanában volt cserélve.
-
yusukee
aktív tag
4 GB ram van benne, eddig is voltam vele gondok. Néha sípolt 1 hoszzút, 3 rövidet, de ha cserélgettem a RAM-okat megjavult. Arra már rájöttem, hogy ez a VGA hibája, mert a játékos gépembe is volt ez a baj, de mióta váltottam a fos gainwardról megszűnt ez a jelenség.
Tegnap este még ment a gép, ma már leragad POST-nál. Ilyet még nem csinált.
Variáltam a ram modulokat, nem segített.
-
yusukee
aktív tag
Sziasztok!
Van egy régi gépem:
- Alaplap: Asus P5B
- CPU: Core 2 Duo E4300
- Gainward 250GTSBootoláskor leragad a POST-nál a Checking NVRAM üzenetnél. USB meghajtó nincs bedugva, csak a billentyűzet. Mi lehet a gond?
-
yusukee
aktív tag
Hali!
Egyik reggel próbáltam elindítani a gépemet, de miután bekapcsoltam 5 sec után magától újraindult, ezt ismételte végtelenségig.. Képet nem ad, a POST-ig sem jut el. Cseréltem vga-t, lehúztam a merevlemezeket, dvd olvasót, de ugyanaz. Kivettem a ramok at, de ugyanaz. Úgy tudom ram nélkül csak csipog, de nem indul újra. A szervizben azt mondják ram probléma, de én kételkedem. Valami ötlet? Memtest-et nem tudtam futtatni, mert addig sem jutott el, azonnal újraindul, ahogy bekapcsolom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700KF + Kingston Fury Beast RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest