- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
d@minator
addikt
A tápok működéséből adódóan normális ha ráz földeletlen konnektorban. De ki is próbáltam egy Chieftec CTG 550-nel.
- Ha földeltbe dugom a táp házán nincs feszültség.
- Ha földeletlenbe dugom akkor 110V váltakozó feszt mérek a tápegység házán. Ezt érzed.Amúgy a földelés életvédelmi okból van. Most a tápod nem rossz de ha a fázis vezeték valahogy a táp házára kerül úgy 230V lesz rajta. És mivel nincs földelés az áram nem a földelésen hanem rajtad fog folyni.
-
"Viszont nagyon csíp a ház mikkor megfogom.
De tényleg, van hogy már kezdi húzni az izmot, meg el akarnám dobni annyira rossz érzés."Szerintem ne várj addig, amíg téged vagy valaki mást agyon vág az áram! Ez nem vicc!
...lehet földelés hiba is, de itt szakemberre lesz szükség!
-
leyo76
senior tag
régi asusokkal én is szívtam sokat nem is foglalkoztam mostanáig velük, de ez a széria amit most nyomatnak nekem és többeknek nagyon bevált. Ezt most nyugodt szívvel ajánlottam, több év után végre tett valami az asus a hírnevéért.
asrock lap ahány járt a kezem közt mind instabil volt, hasonló módon ahogy írtad is...
-
leyo76
senior tag
Ha a cuccok-nál írt konfigról van szó akkor én erősen azt javaslom ne kísérletezz, kár lenne érte. Az dicséretes hogy rendes tápot raktál bele, de minden egyes működés közi leállás egy-egy karc a vinyódon, veszély a memónak és veszély a vga-nak
alaplapot szándékosan nem vettem figyelemben, szerintem rossz választás volt, de ebbe nem szólok bele...
mod: helyette inkább egy ilyet javasolnék
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged