-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zso73
veterán
-
Jazz
veterán
válasz
(Bundás) #1800 üzenetére
Jézusom!
Egy jó darabig töprengtem hogy mi tartja fennt a ventit! Azt a szégyent!!!
Naggyon kemény....
(na én azért ilyenre nem vetemednék, az én gépem egy ékszer egértől a monitorig
)
Visszaírt az ABIT!
''Dear ABIT customer,
Many thanks for mailing us and the mail had been under processing now.
We will answer back ASAP.
Some FAQs are listed in our Knowledge Base for your reference.
Please visit our website at:
http://fae.abit.com.tw/eng/faq/index.htm
ABIT Customer Care Center''
Tehát várok, mert a fakjú sz*t sem ér. -
Jazz
veterán
válasz
(Bundás) #1796 üzenetére
Na, megleltem a garilevelet, szóval úgy szól (Abit Ag8 alaplap), hogy:
''2 év szállító telephelyén érvényesíthető garancia'' Tehát ahol vettem. Ennyi.
Amúgy nekem is hangos a videókarim ventije, én műszerolajat csepegtettem bele, sokkal jobb lett, meg a vezetéket is úgy mozgattam, hogy minél halkabb legyen (érdekes módon befolyásolta). De az a pici szar hangosabb mint az összes venti a gépemben együtt. Gondolkodtam még, hogy egy potmétert szerelek rá, így tudom szabályozni, amikor pl. nincs nagy terhelés (ritkán játszom), de még nem nagyon volt rá időm.
Meg van egy régi socket 370-es hűtőm, azt lehet hogy rárakom, csak mivel fogjam oda? Befőttes gumival?Viszont jó lenne, mert akkor már csak egy minimális fordulatszámon hajtanám a ventit, hogy még is kerngtesse egy picit a levelgőt, de lehet hogy full passzívban is menne...
Még nem írt vissza Abit. Küldjem el mégegyszer?
[Szerkesztve] -
Jazz
veterán
-
istkre
csendes tag
válasz
(Bundás) #1778 üzenetére
a ház telljesen mindegy hogy nyitott vagy zárt, a paszta nem száradt ki, az alu borda miatt koszos, és ami van rajta az amugy is kissé koszos fehér szinü volt.
a régi tápom egy kovácsné és társa típusuaz ezt az alaplapot nem érintette, másik lapom szállt el miatta, azota mind ketten a falon pihennek disznek.
az a táp amit irtam az müködö és jo codegen.
a proci tiszta, és nincs kondi-dudor sem.
üdv -
AusWolf
őstag
válasz
(Bundás) #1752 üzenetére
Nagy nehezen rájöttem a hibára! A procim nem bírta a 2200 MHz-et, 2100-on stabil. Erre abból jöttem rá, hogy 3DMark06-ban mindig a prociteszt előtt fagyott ki. Azért köszi a segítséget, meg a programokat.
Megj.: A Warhammer 40000-es se kép se hang még mindig megvan, még húzás nélkül is. -
istkre
csendes tag
válasz
(Bundás) #1761 üzenetére
értem.
az első pont nem hinném hogy bekövetkezne, mert akkor nem a cpu ablakba dobna be hanem el sem indulna.
a tulmelegedés se bizti mert a borda rajta van, a behelyezés is stimmel, a hiba esetleg.
van még egy kuriozuma, ha állo helyzetbe helyezem a házat akkor max 2 orát megy aztán lehal, reset és ujra síííííp. proci ki proci be és ezt addig probálgatom amig nem indul.
a lábak a helyén vannak, sajna a haveromékhoz nehééz lenne elvinni, arrol irok. másrészt nincsen p4-es ismerösöm itthon.
elszineződve csak a hütözsir van egy kicsit, nem a megszokott fehér, egy kicsit szürkés.
üdv -
Balázs_a_laz
aktív tag
válasz
(Bundás) #1717 üzenetére
Oh, már kicserélték a bios-t is,másik nf7-s-ből de azzal sem ment ugyhogy nem tudom mi lelte.
hát jó volna legalább 10*220 vagy 10*230,mert videót tömörítek aztán ahhoz kellene.az epoxokkal mia gond?
jah dfi-t csak amerikába találtam és ott is horribilis összegért/95-100 dollár/,úgyhogy arról szerintem lemondhatok,maximum 15000-16000 ft-om van rá.de őszintén egy 10-esnél nem akarok többet áldozni,csak ha új.
nah szóval az epox mivel rosszabb mint a dfi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Lenovo ThinkCentre M83 / i3-4130 / 8 GB DDR3 / 128 GB SSD / Win 10 + 1 év Garancia + Számla!!!
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700KF + Kingston Fury Beast RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest