- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrDerekas
addikt
Na ez se röviden, se érthetően nem ment
Nem nagyon tudom kibogozni.
A PCIE feliratú csatik a videokártyához vannak, a CPU jelzésűek az alaplap cpu 4 vagy 8 pines csatlakozóihoz. Tehát pcie feliratút ne dugj az alaplapra. Egyrészt nem is megy bele, de ha mégis bele tudod erőltetni, az nem fog jót tenni semminek.
Linkeld légy szíves az alaplapod, tápod és videokártyád pontos típusát, aztán megpróbálom kisakkozni mi hova való. -
Hunork
veterán
Semmi gond, csak írtad, hogy 400W helyett 600W, az már 200W, ami felesleges. A 100W plusz teljesen elfogadható. Vagy, ahogy én szoktam ajánlani, megnézem az ár/érték mutatót, és manapság az 550 / 650W tápok a jó árasak, minőségben, hatékonyságban. Így akár 150W plusz is lehet, ami későbbre is elég. Csak ennél az FSP sztorinál elméláztam, mert önmagában vinnie kéne, ezért gyanakodtam más okra.
-
storm4
aktív tag
-
tserrof77
őstag
Ha pl be van kapcsolva aquiet fan, vagy valami venti menedzselő funkció, akkor az elején nem biztos, hogy megpörgeti a ventit, emiatt sipárog a gép. Vagy ha meg is pörgeti, a nem megfelelő válasz miatt csinálja ezt. Vészmegoldásként bios-ban a venti figyelést kapcsold ki...
Ez valami régebbi gép?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fotók, videók mobillal
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen processzort vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- lacixtal: Laci XTAL - Emlékproffil
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Kedvező árú PC és monitorok eladó
- ASUS ROG Z690 Extreme félkonfig
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest