- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kódos
aktív tag
válasz
Hunork #36485 üzenetére
Figyelj pont ezért írtam én is feltételezve hogy nem biztosan a táppal van baj önmagában az FSP egész jó márka szerintem és ha a gép megy csak nem ad képet akkor nincs szó túlfeszültségről mert akkor lekapcsolná az egész gépet.Sok féle ember,annyi féle gesztus gép építés terében én mindig is kb 100W-al többet szoktam rakni a gépbe és sose volt egyikkel se baj mindig eljutottunk a windows-ig. Egyszerűen nem szeretem kicentizni mert bármi lehet 1x volt egy olyan hogy nem indult a gép mert azt hittem elég lesz a táp Pedig silveres EVGA volt ami bíka 80+ hatásfokkal,Nem vették vissza cserére szaladgáltam 1 egész napot majd 1 hétbe került amíg valaki megvette tőlem innen az oldalról.Halottam olyanról is aki ugyanígy kicentizte és már akkor lehetett hallani halk hangokat a tápból,adott rá egy kis kakaót a procira el is szált a gép.
-
storm4
aktív tag
válasz
Hunork #36485 üzenetére
Üdv!
Köszönöm Neked is a választ.
Igen, osztott 12V-os, áganként 17A terhelhetőséggel.
Ha jól láttam külföldi tesztben, akkor a kártya TDP-je 120W, tehát "röhögve" vinnie kellene....Próbáltam mindkét csatlakozóval is, sajnos akkor is ugyanaz a tünet
Még egyszer köszönöm a segítséget, egyelőre megy a gép szervízbe, aztán majd ott mondanak valami okosat, mert itthon nem tudok másik táppal próbálni.
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
Hunork #13676 üzenetére
"És igaz is lesz..." hmm
Nem biztos, mivel semmilyen hardver teszt nem lett futtatva, ergó ki sem lett zárva a hardver hiba. Mivel írta, hogy régebb óta küszködik ezzel a gonddal. Első körben én kizárnám a hardveres hibát, ás utána jöhetne a szoftveres hiba keresés.
De ne legyen igazam, és csak ennyi gondja legyen..... -
-
M@cika
őstag
válasz
Hunork #10440 üzenetére
Nekem most a gépemben 4x1 van, de minden tesztprogi 3-at tök ugyanolyannak ismer fel, egyet meg valami nanya tipusúnak. az érdekesség, hogy 3 részletben vettem őket, először 1-et, aztán 2-őt, de nem kitben és utána újra 1-et. Legközelebb viszont alighanem 1 db 4 gigás modult fogok venni. :-)
-
brekkhun
tag
válasz
Hunork #10440 üzenetére
Igazából nem próbálkoztam sokszor, de az este folyamán rászántam magamat.
Mindegyik RAM-ot kipróbáltam, egyesével, szépen.
A két hibásnak vélt RAM teljesen jól működik.
Lefuttattam velük egy Prime95 blend testet, és nem volt kékhalál és semmi. (Érdekes módon előző nap egyből kékhalált dobott erre a tesztre)Most eljutottam odaáig hogy Windows is felismeri a 4GB-ot, és nincs kékhalál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Philips LCD és LED TV-k
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Jogász topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Energiaital topic
- Motoros topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- További aktív témák...
- Kaspa bányász szett - kaspa miner eladó
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest