- Telekom mobilszolgáltatások
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V2 - origami
Hirdetés
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
válasz
storm4 #36481 üzenetére
Biztos nem magával a táp "méretével" van a baj. (460W) Röhögve kéne vinnie ezt a rendszert. Plusz 40W nem számít. (mármint ha 500W tápot teszel be) Nekem egy i7-GTX1080Ti muzsikált 500W mellett.
Egyik opció: melyik kábellel van rádugva? Mármint a VGA? Mert kettő van, egy 6 és egy 6+2 pin. Cseréld meg elsőre. VGA ki, majd be. A probléma inkább az Amperben keresendő esetleg. A táp osztott 12V ágas, áganként 17A. Azt nem tudom, hogy pont ez a VGA mennyit kér. De maga a teljesítmény elégnek kell, hogy legyen. Ott valami más van.
Kódos: elég érdekes vélekedés. Egy tápot nem szabad alul méretezni, kicentizni, de túlméretezni sem, mert nagyobb lesz a holtjárat. De te tudod. A hiba abban van, hogy kéne egy minőségi 500W, és vesz az illető egy kukába valót. Nálam az alapelv, hogy Bronze alatt semmit, de inkább a Silver/Gold minősítésű táp az ajánlott.
-
Kódos
aktív tag
válasz
storm4 #36481 üzenetére
Szia,szerintem igen 400-as tápot javasol a gyártó ami szerintem okés csak hogy a tied nem sokkal nagyobb,tudom sokan mondják márkás táp FSP kicsit többet ír bír stb,stb viszont nem hinném hogy a további 60W elég lenne mindenre.Viszont ha túlfeszültség lenne egyben le is kapcsolná a gépet nem csak képet nem adna szóval érdekes,ha van lehetőséged próbálj meg egy 500-as tápot ha nincs akkor szokásos RAM modulokkal való játszadozás rakd másik foglalatba és próbáld 4gb-val.Ha továbbra sem jó próbálj meg egy másik monitor/tvt mivel nekem is hasonló problémám van.A ventikkel meg ne törödj tudtommal az új kártyákban már csak új kapcsolnak be ha terhelés alatt vannak.Enyém is kb a windows után kezd el pörögni
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Formula-1
- Nők, nőügyek (18+)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen autót vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest