Hirdetés
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Távozik az Apple vezérigazgatója
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blindmeplz
csendes tag
Helló!
Gépemet egy PC boltban vettem és én raktam össze, de sajnos csak rajtuk keresztül tudom garanciáztatni.
Olyan problémám lenne már a gép összerakása óta, hogy megáll a gép.
Windows telepítés/Youtube videó/Sony render/ha csak jár a gép mindig megáll. Kép megakad az utolsó képkockánál amit éppen csináltam hang elmegy és a gépben megy minden venti ugyanúgy mintha még menne a gép. Furcsa hangot nem ad semmi és nem is pittyeg és ha úgyhagyom a gépet órákra se csinál semmit. Csak arra reagál ha kinyomom és újra bekapcsolom. Első próbám 1 tápcsere volt, de még utána is fenntmaradt a probléma. Kicsit jobban utánanéztem és láttam, hogy memória, vagy alaplap.. Memóriát cseréltem is és még mindig maradt a probléma. Most repült a videókártya gariba és addig kaptam 1 cseredarabot és még mindig maradt a probléma
Maradt a lap meg a proci hunyóként. Én procira gyanakodnék..Konfig:
Asrock 870Extreme3
Phenom X6 1055T
Sapphire HD6850 ---> Garanciában ( Azt nemtudjátok, hogy mire várjak? 1gb-s 7850-re? 7790 szerintem jóval gyengébb..)
CSX 2x4gb 1333mhz
600W táp ezelőtt 500W voltSegítségeteket kérném, mert már elég zavaró és tovább már nem bírom, mert mindig rosszkor csinálja ezt.

Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Weboldal - Webdesign készítés
- NBA és kosárlabda topic
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Diablo IV
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Arena Breakout: Infinite
- iPhone topik
- További aktív témák...
- HP Z2 G4 Workstation 500W táp - üresen - alaplap+ház+táp+CPU hűtő - ram, ssd és cpu nélkül - 2db van
- AKCIÓS/GARIS/ÚJ/HASZNÁLT/ Ryzen 7 5700/16GB DDR4/RX 6800 XT 16 GB/ 500 GB M.2 SSD/1 TB HDD
- FPSRaptor PC - i7-4790k / RX580 8GB / 16GB DDR3 / 1TB SSD
- Gamer PC i5-14400F RTX 2080 Ti 32GB DDR5!!!
- Lenvoo M80q Micro - Mini PC - Core i5 10500T 16Gb ram 256GB SSD - gyári Wifi - csak 1db
- LG UltraGear 27G850A-B IPS Monitor! 3840x2160 / 240-480Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- 27% PNY GeForce RTX 5070 EPIC-X RGB OC 12GB GDDR7 192bit (VCG507012TFXXPB1-O) Videokártya
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Maradt a lap meg a proci hunyóként. Én procira gyanakodnék..