Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Blindmeplz

csendes tag

Helló!
    Gépemet egy PC boltban vettem és én raktam össze, de sajnos csak rajtuk keresztül tudom garanciáztatni.
    Olyan problémám lenne már a gép összerakása óta, hogy megáll a gép.
    Windows telepítés/Youtube videó/Sony render/ha csak jár a gép mindig megáll. Kép megakad az utolsó képkockánál amit éppen csináltam hang elmegy és a gépben megy minden venti ugyanúgy mintha még menne a gép. Furcsa hangot nem ad semmi és nem is pittyeg és ha úgyhagyom a gépet órákra se csinál semmit. Csak arra reagál ha kinyomom és újra bekapcsolom. Első próbám 1 tápcsere volt, de még utána is fenntmaradt a probléma. Kicsit jobban utánanéztem és láttam, hogy memória, vagy alaplap.. Memóriát cseréltem is és még mindig maradt a probléma. Most repült a videókártya gariba és addig kaptam 1 cseredarabot és még mindig maradt a probléma :D Maradt a lap meg a proci hunyóként. Én procira gyanakodnék..

Konfig:
    Asrock 870Extreme3
    Phenom X6 1055T
    Sapphire HD6850 ---> Garanciában ( Azt nemtudjátok, hogy mire várjak? 1gb-s 7850-re? 7790 szerintem jóval gyengébb..)
    CSX 2x4gb 1333mhz
    600W táp ezelőtt 500W volt

Segítségeteket kérném, mert már elég zavaró és tovább már nem bírom, mert mindig rosszkor csinálja ezt. :D

Új hozzászólás Aktív témák