- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
válasz
Hieronymus #26 üzenetére
Nyilván konzultációval, meg olvasol másoktól. De másik emberekkel konzultáltak, nem földönkívüliekkel. Az volt az eredeti mondandó, hogy csak önmagában darálva is tud fejlődni egy intelligencia. Ami amúgy eléggé nyilvánvaló kéne legyen, ha ember vagy. Rakás ilyen dolog van, amiben a fejlődés jelentős része ilyen. Pl. a programozni is javarészt úgy tanultam, hogy megakartam valamit csinálni, és aztán küzdöttem vele, tök egyedül (Internet még nem volt akkor).
-
válasz
Hieronymus #26 üzenetére
A matematika univerzális igazság, így lehetséges. Csak persze a jelenlegi LLM-ek elég hülyék hozzá, pl két random szám összeszorzására sem képesek hibátlanul, pláne ha azok mondjuk 10+ jegyű számok.
Ezért lenne jó az AGI, vagy legalább ebben szerintem mindenki egyetért, hogy az képes lenne felfogni a matematikát logikai szinten, ahogy egy intelligens ember. Habár ehhez nem kell AGI, csupán jobb LLM modellek, amik képesek felfogni a matematikát, s ez közel sem lehetetlen.
-
válasz
Hieronymus #26 üzenetére
Ramanujan megvan?
-
ddekany
veterán
válasz
Hieronymus #23 üzenetére
99%-ban így lett kitalálva az egész magasabb szintű matematika...
-
totron
addikt
válasz
Hieronymus #23 üzenetére
Így van, az AI nem tud kérdéseket feltenni, nem hogy jó kérdéseket. A természet adta neuronhalmazainkhoz, idegkötegeinkhez képest üres halmaz, játszódni jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X AORUS Eladó!
- Precision 3561 27% 15.6" FHD IPS i7-11850H T600 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- 2023 Apple iMac 24 Blue! 16GB / M3 CPU / 512GB SSD!
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia!
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest