- Google Pixel topik
- Honor Magic V2 - origami
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- iPhone topik
Hirdetés
Aktív témák
-
Vadászmenyét
aktív tag
Nézd meg a konfigomat és ez az egész egy szar 300 wattos Codegenről megy, ami ugye nem a csúcstechnológia. Szóval igazábol féltem a konfigom ettől a táptól de már lassan másfél éve üzemel hibálanul. Pedig volt probléma a géppel párszor és akkor ki-be lett sokszor kapcsolva a gép. Azért ezt se szereti a táp. Amugy szerintem is a táp kevés ahogy irtam az elöbb is.
-
Lajtorja
aktív tag
Hátja biosig el sem jutok... Hangjelzés sima 1 beeb, viszont eza bill-en 3szor fellvillano ledes dolog gyanús. Nem ledes az övé még, csak azt jelzi leg hogy áram alatt van-é... Hát biztos, ami bizos az övét szétszedem teljesen és összerakom, az enyém úgy ahogy megy... minden visszaállitva biosba normálisra, csak cpu vanlehuzva 166-ra mert amugy nem tul stabil... majd ha fenntvan virusirto és tüzfal akkor netröl frissitek rá egy biost hátha az kajálja a 3200+ t is. Egy nagy kérdés van még hogy bnőm gépe a post-ban miért pont a ''pnp init completed''-nél hal meg (az a detecting drives elött van) aki tudja írjon, köszi az eddigi helpet, még esetleg valami jó winXP alol futtatható memória és cpu teszter kéne! és UP!
-
Lajtorja
aktív tag
zsir uj lemez! most csináltam rola biztonsági másoltatot és azzal megy más gépben, magyar xp-vel is probáltam ugyan annál a driver.cabnál meghal, nem tudja másolni. egyébként a nonraid sata drivert és sp2-t beleintegráltam egy xp cd-be (igy megsporolok egy floppit) megy is, de driver cab itt is halott ügy. 1 ora mulva hoznak nekem egy udma66-os seagate hdd-t megnézem azzal is. addig megnézzük mandrake linuxot fel megy-é... És szeretnék megkérni valami segítőkész embert, hogy egy jó cpu és memoria stabilitás tesztet linkeljen már be, ha esetleg xp felmászna a seagater winyora... hátha lesz itt még cifra dolog :((( mert énmost cseppet ideges vagyok keresnei, meg most szerelek. Ezer kösz mindenkinek!
Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple MacBook
- Google Pixel topik
- Honor Magic V2 - origami
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz DDR4 kit
- INGYEN FOX - GIGABYTE B650 AORUS ELITE AX V2 ÚJSZERŰ - GARIS
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 10A 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest