- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- VoLTE/VoWiFi
Aktív témák
-
Vadászmenyét
aktív tag
Nézd meg a konfigomat és ez az egész egy szar 300 wattos Codegenről megy, ami ugye nem a csúcstechnológia. Szóval igazábol féltem a konfigom ettől a táptól de már lassan másfél éve üzemel hibálanul. Pedig volt probléma a géppel párszor és akkor ki-be lett sokszor kapcsolva a gép. Azért ezt se szereti a táp. Amugy szerintem is a táp kevés ahogy irtam az elöbb is.
-
Lajtorja
aktív tag
Hátja biosig el sem jutok... Hangjelzés sima 1 beeb, viszont eza bill-en 3szor fellvillano ledes dolog gyanús. Nem ledes az övé még, csak azt jelzi leg hogy áram alatt van-é... Hát biztos, ami bizos az övét szétszedem teljesen és összerakom, az enyém úgy ahogy megy... minden visszaállitva biosba normálisra, csak cpu vanlehuzva 166-ra mert amugy nem tul stabil... majd ha fenntvan virusirto és tüzfal akkor netröl frissitek rá egy biost hátha az kajálja a 3200+ t is. Egy nagy kérdés van még hogy bnőm gépe a post-ban miért pont a ''pnp init completed''-nél hal meg (az a detecting drives elött van) aki tudja írjon, köszi az eddigi helpet, még esetleg valami jó winXP alol futtatható memória és cpu teszter kéne! és UP!
-
Lajtorja
aktív tag
zsir uj lemez! most csináltam rola biztonsági másoltatot és azzal megy más gépben, magyar xp-vel is probáltam ugyan annál a driver.cabnál meghal, nem tudja másolni. egyébként a nonraid sata drivert és sp2-t beleintegráltam egy xp cd-be (igy megsporolok egy floppit) megy is, de driver cab itt is halott ügy. 1 ora mulva hoznak nekem egy udma66-os seagate hdd-t megnézem azzal is. addig megnézzük mandrake linuxot fel megy-é... És szeretnék megkérni valami segítőkész embert, hogy egy jó cpu és memoria stabilitás tesztet linkeljen már be, ha esetleg xp felmászna a seagater winyora... hátha lesz itt még cifra dolog :((( mert énmost cseppet ideges vagyok keresnei, meg most szerelek. Ezer kösz mindenkinek!
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15
- Msi Mpg Z590 Gaming Plus Eladó!!!
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest