Hirdetés
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Netfone
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
Vadászmenyét
aktív tag
Nézd meg a konfigomat és ez az egész egy szar 300 wattos Codegenről megy, ami ugye nem a csúcstechnológia. Szóval igazábol féltem a konfigom ettől a táptól de már lassan másfél éve üzemel hibálanul. Pedig volt probléma a géppel párszor és akkor ki-be lett sokszor kapcsolva a gép. Azért ezt se szereti a táp. Amugy szerintem is a táp kevés ahogy irtam az elöbb is.
-
Lajtorja
aktív tag
Hátja biosig el sem jutok... Hangjelzés sima 1 beeb, viszont eza bill-en 3szor fellvillano ledes dolog gyanús. Nem ledes az övé még, csak azt jelzi leg hogy áram alatt van-é... Hát biztos, ami bizos az övét szétszedem teljesen és összerakom, az enyém úgy ahogy megy... minden visszaállitva biosba normálisra, csak cpu vanlehuzva 166-ra mert amugy nem tul stabil... majd ha fenntvan virusirto és tüzfal akkor netröl frissitek rá egy biost hátha az kajálja a 3200+ t is. Egy nagy kérdés van még hogy bnőm gépe a post-ban miért pont a ''pnp init completed''-nél hal meg (az a detecting drives elött van) aki tudja írjon, köszi az eddigi helpet, még esetleg valami jó winXP alol futtatható memória és cpu teszter kéne! és UP!
-
Lajtorja
aktív tag
zsir uj lemez! most csináltam rola biztonsági másoltatot és azzal megy más gépben, magyar xp-vel is probáltam ugyan annál a driver.cabnál meghal, nem tudja másolni. egyébként a nonraid sata drivert és sp2-t beleintegráltam egy xp cd-be (igy megsporolok egy floppit) megy is, de driver cab itt is halott ügy. 1 ora mulva hoznak nekem egy udma66-os seagate hdd-t megnézem azzal is. addig megnézzük mandrake linuxot fel megy-é... És szeretnék megkérni valami segítőkész embert, hogy egy jó cpu és memoria stabilitás tesztet linkeljen már be, ha esetleg xp felmászna a seagater winyora... hátha lesz itt még cifra dolog :((( mert énmost cseppet ideges vagyok keresnei, meg most szerelek. Ezer kösz mindenkinek!
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Xbox Series X|S
- Tudományos Pandémia Klub
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Anime filmek és sorozatok
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Windows 11
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Új 32GB G.Skill F3 2400Mhz CL10 eladó!
- Szép, dobozos MSI PRO Z790-S WIFI PCIe gen5 garival
- Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz CL30 Vengeance RGB Grey AMD EXPO / XMP
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2X16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Beast White EXPO - 10 év bolti gari!
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB Flare X5 DDR5 6000MHz CL36 KIT memória. 5év gari.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- Samsung Galaxy Z Flip7 Zsebbe csukható stílus, 120 Hz élmény 12/512 GB Használt, karcmentes
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest