- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
Aktív témák
-
Lajtorja
aktív tag
válasz
Vadászmenyét #70 üzenetére
Thermaltake silent tower-t Persze tükörre van polírozva az alja!
-
Lajtorja
aktív tag
Köszi a helpet! Breetai-val szerintem összehozzuk ezt a szerdát oszt kiokoskodunk valamit! Majd ezekre is figyelünk szépen belőjük, xp-ről mindenképp csinálok egy mentést ha majd stabil, ne kelljen legközelebb itt szopni vele napokat! (bár ha xp alatt stabil 3200+-n akkor install alatt is kéne hogy menjen...) 36 fokos 8 óra prime és cpu test (full) egyszerre.. után volt. Egyébként maxon csak 32-34 fok, ház oldal le, házhütés kikapcs minek zugjon... a szobahőmérséklet 16 fok :DDDDDDDDD
-
Lajtorja
aktív tag
UP! Eggyel feljebb!
-
Lajtorja
aktív tag
8 órát ment a prime95 és a cpu stability tester, ami ''minden tesz''-esre volt állitva defaultbol, nem fagyot... max cpu hömérséklet 36 fok volt (Tt silent towerrel) reggel nézem, mondom ez jó. Akkor restart... xp nem töltődik be :) ujra restart xp betöltődik és sziklaszilárd... most is fut 3dmark loopba... 3200+ (illetve defaulton) xp nem nagyon akar betöltődni folyamatosan megy a kis kék csik a logo alatt... néha restartol is. 2500+ ön 10ből 9szer megy minden, xp alol sose fagy, max bootkor nem tölti be windowst. 1.6V-ot kap alapbol, most csak 166-os az fsb, memoriádualba mennek, 2,6V-on. Nem értem miért nem hajlando normál szinten menni...
-
Lajtorja
aktív tag
Az enyémnél a plusz 1 volt (igy 11.6 kb) megoldotta az XP installt ugy, hogy biosban minden disable, kivéve a legszükségesebbek és cpu underclockolva megy (ezt a beálitást el is mentettem biosba igy késöbb xp installnál vissza tom hozni) Aztán ráengedtem mindent miután felment xp, de nem volt tul stabil... underclockoltam és így most megy valamennyire, teszre nem volt még időm, de satát viszi, dualDDR-t is minden jó csak underclock van... mingyárt szedek újabb biost, lehet hogy ez a lap még nem is eszi 3200+-t :)
Mod: XP alatt nagyjából jók a feszültségek már ezt teszteltem, +-5 százalékba belefér.
[Szerkesztve] -
Lajtorja
aktív tag
Hátja biosig el sem jutok... Hangjelzés sima 1 beeb, viszont eza bill-en 3szor fellvillano ledes dolog gyanús. Nem ledes az övé még, csak azt jelzi leg hogy áram alatt van-é... Hát biztos, ami bizos az övét szétszedem teljesen és összerakom, az enyém úgy ahogy megy... minden visszaállitva biosba normálisra, csak cpu vanlehuzva 166-ra mert amugy nem tul stabil... majd ha fenntvan virusirto és tüzfal akkor netröl frissitek rá egy biost hátha az kajálja a 3200+ t is. Egy nagy kérdés van még hogy bnőm gépe a post-ban miért pont a ''pnp init completed''-nél hal meg (az a detecting drives elött van) aki tudja írjon, köszi az eddigi helpet, még esetleg valami jó winXP alol futtatható memória és cpu teszter kéne! és UP!
-
Lajtorja
aktív tag
Értem, de én most kizártam mindent és felment XP a gépemre, jönnek a driver, tesztprogik, de elöbb bioszba visszaállitom a dolgokat, legalább usb legyen, meg ne legyen underclock. És nagyon köszi a tippeket, underclock meg bios állitások segítettek, valszeg tul sok volt XP-nek ami az alapon volt... Fókuszáljunk barátnőm gépére: UP!
-
Lajtorja
aktív tag
Közbe sikerült a saját tápom és a saját gépem felturbózni 12 helyett 11.6 voltra, (nem tudom hogy) ami már azért ót tu bi ináf! De így se jobb.. driver cabon mondjuk túlmegy, de valami nem az igazi... mindent lelőttem biosba, sata winyoval megy most az instal. UP! olvassátok el az elejéről! :D
-
Lajtorja
aktív tag
Jól érted a helyzetet. Akkor bajban vagyok :) Az én tápom Zalman 400b, barátnőmé meg valami 360-as Chiefteck (pfc), lehet hogy ugy, ahogy van visszalököm a mistr4lba hogy nézzék meg mi a gondja. De az én gépememmel nem tudok mit csinálni :( Még egy olyat csinálok barátnőm gépévl hogy csontra szétszedem majd lecsekkolom és ujra összerak, hátha vmi kontakt hiba...
-
Lajtorja
aktív tag
Raktam bele tápot, sata winyot, ramot, vga-t mást nem, nemis jumpoltam át semmit, nem állitottam semmit biosba, elindult a gépe (ami elötte hibátlan volt) de ugyanezt a hibajelenséget produkálta... mondom megnézem hány voltot nyom az én tápom az ő gépében, de biosig már nem sikerült eljutnom. (fura de az asus boot logo kicsit összeesett, mostmár nem ilyen csak érdekesség képpen...) Aztán vissza mndent a gépébe... nemmegy, jo akkor vinyo, minden kihuz... nemmegy, jo akkor usb bővités télleg minden lehuz, csak az alap cuccok+bios reset kisérlet... nem megy. :( Aki tud segiteni messengeren és van mikije, annak itt egy cím: LAJTI(kukac)LARP(pont)HU Köff!
[Szerkesztve] -
Lajtorja
aktív tag
Szerintem lehet, ha van hozzá driver... mind1 most koncentráljuk barátnőm gépére, az fontosabb mint az enyém! Mégegyszer!!!: nem bootol a pnp int completedig megy el... stb... feljebb leirtam részleesen. Ma este 6ig kéne reparálnom megfele, mert utána vissza kéne vinnem :(((
-
Lajtorja
aktív tag
Oké! Igy is megnézem. Külön finomság hogy barátnőm gépe nem jut el a biosig, a ''pnp init completed'' az utolso ameddig eljut. Bill nem reagál numlockra, és bekapcskor az összes lock a billen 3szor felvillan, a gép egyet pittyen. Na ez mitől van??? (bios reset elvileg volt, de nem tom sikerült-e, mert még cheksum errort se hajlando kiirni... egyébként a7v600 a lap ami ezt csinálja) Ha ma este 6ig nem csinálok valamit leszeik a fejem :(
-
Lajtorja
aktív tag
Lelőttem az összes integrált kütyüt, lelőttem az összes beépített funkcióját a lapnak, mindent ami nem szükséges, csak a legalapabb cuccos maradt benne. Jah és egy érdekes dolog, az én tápommal sosem irta k bootképernyőre hogy Athlon xp 3200+ csak annyit hogy cpuid 0c30 (vagy ilyesmit) barátnőm tápjával 3-bol kétszer kiirta hogy amd.... komolyan mondom nem értem :((( Kennát kompájl, túú komplex.
-
Lajtorja
aktív tag
Irtam hogy alap csak 10.7V-t kapott, namos barátnőm 360-as Chieftecjével se kapott többet kerek 11-nél. (lehet hogy nem a táp szar) illetve nem csak a táp mert az én tápommal barátnőm gépe is szarozik... megprobáltam mindent cserélgetni, hogy kiszűrjem mi a hiba... eredmény: barátnőm gépe nem szeretne bootolni... sőt biosba se szeretne belépni. Ez nem az én napom, az a vicc hogy az első gépem kivételével mind magamnak építettem és mindig közbenjön vmi aztán 2-3 évig megy hibátlanul... Szerintem értek a stuffhoz, mit nem lehet hozzá érteni :F de most a sírógörcs és a tömegmészárlás között vagyok hangulatilag... de legalább van 300K értékben számításteknikai hulladékom... Nincs itt PH!-n valaki, aki szgép szerelésből él és nagyon vágja?
-
Lajtorja
aktív tag
Winyo megy, ha elég sok dolgot lelövok bioszban. Szvsz táp lesz vagy vmit szarul raktam össze :) XP install már megy rendesen másolási meg lassulási gondok nincsenek iy, de ezköz illesztőknél meg itt ott meghal. Megpróbálok cserélgetni, addigis várom a további ötleteket! Köszi mindenkinek!
-
Lajtorja
aktív tag
hát dosom az nincs, de ujjab fejlemény van... bioson szép lassan kilőttem mindent... mert .sys-eknél fagyott meg ezköz illesztőknél, be is gyorsult tőle a winyo másol mint az állat, de kifagyott az usbillezstőnél, cd-nél...lelőttem mindent, restart másol mint állat, aztán ujjab fagyás immáron indok nélkül: IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL... nade mi a fene ütközhet? 1 pci sem foglalt, csak agp van benn!
-
Lajtorja
aktív tag
Mégvalami: ha xp setup memoriába ir cdről akkor megy zökkenőmentesen, ha vinyora akkor nem :(((
-
Lajtorja
aktív tag
Akkor acpi-t vagy mit megprobálom lelőni, mert most engedélyezve van, bios frissiteni ilyen instabilitás melett nem szeretnék (ha egy mod van rá, ezzel a biossal is klne mennie) Ultra-ATA hdd-ves se jobb...
Memoria Giannitol van, táp tRebrontól. Nem hiszem hogy szart adtak volna. Bár a táp mitől nyomhat 10.7V-t 12 helyett???
[Szerkesztve] -
Lajtorja
aktív tag
Knoppixxal: kernel pánik és társai, ha valakinek mondd valamit egy ilyen hibaüzenet, azt is legépelem ugyanis 100százalék reprodukálható :(((
-
Lajtorja
aktív tag
''A problem hes been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer.
rizsa rizsa
(disk spacem van, video adapterem is jo volt ég tegnap :D, na bios update még nem volt..)
Technical information:
STOP: 0x0000007E (0xC000001D, 0xF8466428, 0xF8985034, 0xF8984D30)
acpi.sys - Address F8466428 base at F845C000, DateStamp 41107d27''
Férfiasan megvallom eddig még nem láttam ilyet most meg egy napon belül a második! -
Lajtorja
aktív tag
zsir uj lemez! most csináltam rola biztonsági másoltatot és azzal megy más gépben, magyar xp-vel is probáltam ugyan annál a driver.cabnál meghal, nem tudja másolni. egyébként a nonraid sata drivert és sp2-t beleintegráltam egy xp cd-be (igy megsporolok egy floppit) megy is, de driver cab itt is halott ügy. 1 ora mulva hoznak nekem egy udma66-os seagate hdd-t megnézem azzal is. addig megnézzük mandrake linuxot fel megy-é... És szeretnék megkérni valami segítőkész embert, hogy egy jó cpu és memoria stabilitás tesztet linkeljen már be, ha esetleg xp felmászna a seagater winyora... hátha lesz itt még cifra dolog :((( mert énmost cseppet ideges vagyok keresnei, meg most szerelek. Ezer kösz mindenkinek!
-
Lajtorja
aktív tag
na lehuztam az összes felesleges dolgot, csak 1 memomodul van bent+dvd olvaso+hdd+vga... ugyan az... (átdugtam sata4-re) baromi lassan megy a dolog, ha elér xp setup a ''please wait while setup copies files''-részhez akkor a winyo+dvd dolgozik 5 másodpercet, aztán félpercig semmi (numlock se reagál) aztán megint dolgoznak picit, megint semmi... driver.cabnál halál. (dvd az promary slave, hdd sata4-en)
és UP! :D
[Szerkesztve] -
Lajtorja
aktív tag
Röviden: XP install fagy, nem a szó szoros értelmében, inkább a hdd lassu és néha megáll aztán csinál pár százalékot (másolásnál) driver.cab-ot nem nagyon akarja olvasni, itt mindig megáll, ha skippelem akkor baromi lassan még másolgat aztán megáll... zsir uj dvd olvaso, zsir uj cd lemez. Sata hdd egyébként... Hdd, ram, proci, beállitás vagy szerelés lehet a gond? Jah zalman 400b +12 helyett 10.8-at nyom ki. Probáltam dual nélkül 1 modullal is, más sata aljzatot is, sata driverrel megtuningolt moddolt xp bootcdvel... de nem... driver cab nem szeretne máslódni. Többféle xp cd-ről sem... a segitségetek szeretném tehát kérni!
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS x870 Hero + 7800x3D
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Dominator Platinum 32GB DDR5 6000mt/s (2x16GB)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged