Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- iPhone topik
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bekő Tóni
tag
válasz
xenon2
üzenetére
Szerintem nem is fog az változni. És az van amit falco1 már az elején mondott.
Én, ahogy szerzem be a 2., 3. ugyanolyan kocsit az alsóbb classokba (visszafelé nem tuningolok punktum), úgy kezdem belátni hogy tényleg ez a helyzet.
Egy ideig kivártam a raktáron meglévő ultra fékekkel, hátha javítják, felhúznak egy új mázat ami eltakarja a valóságot és a fék újra a kezelhetőségen javít. De gondolom komolyabb gondok miatt fő most a fejük, ilyennel nem fognak tökölni.
Azóta ha esik egy jó fék én ezt játszom le:
1. overall nőtt? igen: goto 2. / nem: - kuka
2. olyan a fék hogy azzal fékezéskor bebólint/kifelé tolja az orrát a kocsi (zöld, sárga)? nem: - goto 3. / igen: - kuka
3. "install"
Új hozzászólás Aktív témák

- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Zalman Z1 Plus XFX 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660 SUPER 6GB Zalman T4 Plus 450W
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi