- Android szakmai topik
- Netfone
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Aki csalni akar az ezen felül is sok mindent megcsinálhat.., elég átírnia a gumifájlokat, a motor görbéjét, vagy ...eh sok a varia.
Régen, mikor mi töltöttünk fel időket akkor telemetria fájlt töltöttünk fel egy oldalra, azt ellenőrizte. Hivatalos szerverre sem enged fel elvileg módosított fájlokkal.
Mivel a játék motorja az egyik legjobban moddolható cucc, így sztem ezt másként kellene megoldani. ...asszem nem lehet replay-t menteni, pedig az is megoldaná mivel a replay fájlt csak azon a gépen játsza le ahol stimmel az eredetivel.Az aki gyorsan megy az felméri mi az az irreális idő, de sztem felesleges videókkal tökölni védekezésképpen a nem tiszteségesen játszókkal szemben, mert rutinnal 5 perc (kicsom-becsomagolási idő fényében), kezdőként fél óra megmoddolni az autó fájljait.
Simán meg kell bízni egymásban és egy képmentéssel megelégedni,..vagy másban kell gondolkodni szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Android szakmai topik
- Formula-1 humoros
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- AKCIÓ - 24.600 Ft / szett - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest