Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz
üzenetére
Megmondom őszintén, én elborzadtam a beállításoktól. Sokan írják itt, hogy sok minden pont fordítva van, mint ahogy írja, és ezek mellett minden egyes beállításnál várjak 3 percet, míg betőt egy pálya. Na nem, egy évtizede még türelmesen megvártam a Gran Turismo-nál, türelmesen hallgatva a CD olvasó nyekergését... de már 2009-et írunk ,sokgigányi helyet foglal a gépemen egy játék, és sokszor tovább tart a betöltés, mint egy kör meg a beállítások összesen

Úgyhogy fogtam magam, és végigküzdöttem az utolsó futamokat is (a bajnokságban persze, szintet nézve még csak 21-es vagyok, vagy mennyi) az Audi R8-cal, mert bár pattogott, meg tényleg nem lehetett kétszer ugyanúgy kilökni Laguna Secán a rázókövekre, de mind a két rövidlátó szememet összeszorítva megoldottam a problémákat... aztán, ha a huszonhatodik patch javít majd a betöltésen és irányításon (RX8 az ovál pályán hihetetlen miket művelt), akkor elkezdem állítgatni a finomságokat, mint anno a régi szép időkben (nem túlzás, a GTO 92 Twinturbo-t anno hetekig csak állítgattam)

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- Gyúrósok ide!
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BMW topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5700X / RX 7700 12GB / B550M WIFI / 32GB RAM 3600Mhz / 1TB NVMe SSD / 650W GOLD
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Razer BlackWidow V4 PRO 75% - US + AJÁNDÉK RAZER VIPER V3 PRO
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- CANON EF 17-40 f/4 L USM MEGVIGYÁZOTT DARAB
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 32GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest