Hirdetés
- IFA 2025: Ott üti az S25 Edge-et a Tecno Slim, ahol fáj neki
- IFA 2025: 300 wattos mobilakkut villantott a Sharge
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- Műholdas kapcsolatra is képes a Huawei MatePad Mini
- IFA 2025: NXTPaper kijelzős Ultra telefon és gyerekóra a TCL-nél
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sundesz
addikt
Na én is kirpóbáltam a játékot, tapasztalat: ATI kártyám miatt én is szívok, mert rettentő módon szaggat a rajtnál, de az élen már tűrhető. A grafika amúgy tényleg korrekt, főleg a belső kidolgozottság lenyűgöző. Azért hozzáteszem, hogy autók azért közel sem hozzák a GT5P szintjét (leszámítva az interiort), pl az RX-8 csak nagy vonalakban olyan mint az igazi.
Az irányítás billel nehézkes, viszont kormánnyal szerintem kifejezetten élvezetes és jó. Előzetesen attól féltem, hogy az autó mindig farolni fog, de kormánnyal íven tartva szépen megy, ahogy kell. Összeségében kellemesre sikeredett az új NFS, igazi adrenalinpumpáló, széles körben fogyasztható versenyjáték. Végre van PC-n is GT és Forza.Csak az anti-AMD kódot kéne eleminálni a játékból.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest