Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bokrosolajos
őstag
Tegnap óta -szimulátorosként- indultam a játékkal.
Bevallom, sokkal rosszabbra számítottam!Kicsivel jobb mint az eddigi NFS-ek. Griddel meg nem játszottam sosem, így nem tudom -még- hogy annál jobb-e.
A belső kamerás nézet, a kidolgozottság, a fények lenyűgözőek!!! Ilyennel még eddig nem találkoztam.
Az irányíthatóság - érdemes mindent kikapcsolni, mert elég irritáló, hogy helyettem tekerje a kormányt. Egy ideig szokni kell, valahogy néha túl puha, néha meg nem a FFB rész
A fizika alapjait meghagyták Newtonnak, itt sok hatást nem látni belőle. Az elődökhöz képest annyi, hogy itt egy kis időt el lehet bukni egy koccanással a palánkon, nem pár acélhorzsolás a következmény
A játékmenet -amiből sok nincs, csak menni kell előre- viszonylag élvezetes, a sok töltés alatt ismétlődő szövegek tartalmaznak hasznos információkat
On line game: remélem nem IP-cím vadászatra használják fel
Ha egyszer egy szimulátor ilyen grafikai engine-t kapna ...hej, csudaszép világ jönne!
Összességében: pozitív. Nincs olyan hatású, mint egy jó szimulátor (LFS), de az élvezetes, látványos játékmenet behoz valamit a hátrányból
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 256 GB Space Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AirPods Pro (2. generáció) MagSafe tokkal (USB-C)
- Gamer PC - i5 14400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- LG 55UK6300MLB 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Lenovo ideapad 100 i3-5005u / 8gb ddr3 / 500gb Hdd / töltő / akku rossz- karcos
- Egyedi ékszerdobozka
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2133
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest