Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bokrosolajos

őstag

Tegnap óta -szimulátorosként- indultam a játékkal.
    Bevallom, sokkal rosszabbra számítottam! :U Kicsivel jobb mint az eddigi NFS-ek. Griddel meg nem játszottam sosem, így nem tudom -még- hogy annál jobb-e.

A belső kamerás nézet, a kidolgozottság, a fények lenyűgözőek!!! Ilyennel még eddig nem találkoztam.

Az irányíthatóság - érdemes mindent kikapcsolni, mert elég irritáló, hogy helyettem tekerje a kormányt. Egy ideig szokni kell, valahogy néha túl puha, néha meg nem a FFB rész

A fizika alapjait meghagyták Newtonnak, itt sok hatást nem látni belőle. Az elődökhöz képest annyi, hogy itt egy kis időt el lehet bukni egy koccanással a palánkon, nem pár acélhorzsolás a következmény

[Eredmény 13:0]

A játékmenet -amiből sok nincs, csak menni kell előre- viszonylag élvezetes, a sok töltés alatt ismétlődő szövegek tartalmaznak hasznos információkat

On line game: remélem nem IP-cím vadászatra használják fel :D

Ha egyszer egy szimulátor ilyen grafikai engine-t kapna ...hej, csudaszép világ jönne!

Összességében: pozitív. Nincs olyan hatású, mint egy jó szimulátor (LFS), de az élvezetes, látványos játékmenet behoz valamit a hátrányból

Új hozzászólás Aktív témák