- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi MI-3 - odavág a nagyoknak
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁÁ nem, csak életemben nem értem még ilyet, hogy megmagyarázhatatlan okból ne menjen valami
HW-n nem változott semmi, programok terén igen, mert írták, hogy gond lehet a kodek, meg a hasonlók, így töröltem minden ilyet, sajnos nemnagyon használt a dolog..
Mellesleg az xp meg tök szűz, és csak azt tettem fel, ami a játéknak kell.kisza25: nemhiszem, hogy amiatt lenne, hogy kevés a gép, a proci/ram még az optimálisnak is megfelel, nemhogy a minimumnak. A vga gyengusz, azt aláírom, de akkor mivel magyarázod, hogy egyszer meg ment hiba nélkül?
Mellesleg neten olvasgatva, nemcsak nekem van ilyen gondom, hogy még kompatibilisen sem megy, hanem elég sok embernek rajtam kívül..
halkan megjegyzem, hogy már az egy vicc, hogy 2009 második felében kiadott játék, csak win98 kompatibilitásban fut
Azon tesztelték vagy mi?
Komolyan mondom, mindjárt előszedek egy 98-at, és felteszem arra 
Új hozzászólás Aktív témák
- E-book olvasók
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Jövedelem
- Gaming notebook topik
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- RYZEN 7 5800X + hűtött VRM-es A520 alaplap + 32GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Noblechairs Epic - Valódi bőr
- iPhone 15 PLUS 128GB kék sérült kijelző, KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 90%! Fulldoboz!
- GAMER PC - i7-7700, 16GB DDR4, GTX 1650
- MSI Gaming X RX 480 8GB GDDR5 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mellesleg neten olvasgatva, nemcsak nekem van ilyen gondom, hogy még kompatibilisen sem megy, hanem elég sok embernek rajtam kívül..
Azon tesztelték vagy mi?
Komolyan mondom, mindjárt előszedek egy 98-at, és felteszem arra