Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
enjoy018
tag
Sziasztok!
Nekem is tetszene a játék, de nincs alkalmam kipróbálni rendesen, maxon nem fut a gépemen (10-15 FPS, így meg egyáltalán nem élvezhető egy autós játék), ezért próbáltam lejjebb venni a grafikát, azt írja, hogy a játék újraindítása után válnak aktívvá a beállításaim. ezt meg is teszem, de indításkor úgymond nem jön be semmi, abszolúte semmi. Csak úgy tudom ismét elindítani a játékot, ha kitörlöm az összes mentést és beállítást a dokumentumokból, és újra elindul (reset után) de akkor megint a magas beállítások az aktívak, mint mikor először indítottam! Találkozott már valaki a problémával? A segítséget nagyon megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
- Unihertz Titan 2, android 15 rendszerű, 2 kijelzős -fizikai billentyűzettel rendelkező telefon eladó
- Ryzen 5 2600 + gyári bontatlan hűtő
- Iphone 15 128Gb-7 hónapos-98% akku- Media Markt vásárlás
- Kingstone HyperX Predator RGB DDR4-3200Mhz-CL16 16GB (2x8GB)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB be quiet! Pure Base 501 850W
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs