- One mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Motorola Moto G67 Power előzetes
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
enjoy018
tag
válasz
Barthezz2
üzenetére
Na ez úgy néz ki bejött!
A komatibilitási móddal sikerült elérnem, hogy az új beállításokkal induljon a game! Végre sikerült megvennem az első autót! Viszont találkoztam én is a sokak által már itt a fórumon is említett fagyásos dolgokkal! Nem nagyon tudok versenynél tovább menni, mindig lefagy a következő verseny töltése közben, és így ez játszhatatlan számomra, mert egy versenyt vagy 8-10szer kell végigcsinálnom, mire el tudom menteni a megnyert versenyt fagyás nélkül! :S Nem emlékszem, hogy ezelőtti NFSeknél ennyire bugos lett volna egyik rész is! Amúgy jó lenne a játék, meg nagyon szép is, nem unalmas, viszont a driftet azt nagyon elk*rták, IRÁNYÍTHATATLAN (jobb híján billel nyomom), egy S2000essel és egy viperrel is próbáltam, egyszerűen lehetetlen.. messze eltér a valóságos drifteléstől (vezettem már drift autót). Tudom, nem a reklám helye, de a Gridben ezt nagyon eltalálták, haverral nagyon sokat drifteltünk onlányban, és az inkább hajaz az eredetire!
Na szal, kicsit eltértem az eredeti problémámtól, nem tud esetleg valaki valami megoldást ezekre a fagyásos dolgokra? Juteszembe EREDETIben van meg a játék, ezért is csodálkozok az ilyen problémákon! -
enjoy018
tag
Sziasztok!
Nekem is tetszene a játék, de nincs alkalmam kipróbálni rendesen, maxon nem fut a gépemen (10-15 FPS, így meg egyáltalán nem élvezhető egy autós játék), ezért próbáltam lejjebb venni a grafikát, azt írja, hogy a játék újraindítása után válnak aktívvá a beállításaim. ezt meg is teszem, de indításkor úgymond nem jön be semmi, abszolúte semmi. Csak úgy tudom ismét elindítani a játékot, ha kitörlöm az összes mentést és beállítást a dokumentumokból, és újra elindul (reset után) de akkor megint a magas beállítások az aktívak, mint mikor először indítottam! Találkozott már valaki a problémával? A segítséget nagyon megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Arc Raiders
- Battlefield Redsec - Indul az EA ingyenes battle royale játéka
- One mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Filmvilág
- EAFC 26
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

A komatibilitási móddal sikerült elérnem, hogy az új beállításokkal induljon a game! Végre sikerült megvennem az első autót! Viszont találkoztam én is a sokak által már itt a fórumon is említett fagyásos dolgokkal! Nem nagyon tudok versenynél tovább menni, mindig lefagy a következő verseny töltése közben, és így ez játszhatatlan számomra, mert egy versenyt vagy 8-10szer kell végigcsinálnom, mire el tudom menteni a megnyert versenyt fagyás nélkül! :S Nem emlékszem, hogy ezelőtti NFSeknél ennyire bugos lett volna egyik rész is! Amúgy jó lenne a játék, meg nagyon szép is, nem unalmas, viszont a driftet azt nagyon elk*rták, IRÁNYÍTHATATLAN (jobb híján billel nyomom), egy S2000essel és egy viperrel is próbáltam, egyszerűen lehetetlen.. messze eltér a valóságos drifteléstől (vezettem már drift autót). Tudom, nem a reklám helye, de a Gridben ezt nagyon eltalálták, haverral nagyon sokat drifteltünk onlányban, és az inkább hajaz az eredetire!