- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
trassher
addikt
hát ez a demo kész röhej. a kocsi kanyarban gázzal olyan szinten alulkormányzott hogy azt hittem nem fordul rendesen az első két kerék. a fordulatszámmérő marah szokatlan, nem tudom mit variál mindíg ezen az EA. ilyen grafikán toltam és 30-35 fps megvolt egy gyári órajelű 6600GT-vel
. az biztos hogy nem ezért a játékért fogok gépet fejleszteni
jah még egy kérdés. hol indíthatom el a második versenyt??? megnyertem az speed challeng-et elsőre aztán csak restart van meg quit. hol találom a 2. versenyt?
-
trassher
addikt
válasz
Sirandrish #3198 üzenetére
hát az x1950pro meg a 6600GT nem egy kategória de ha a witcher megy 1280*1024 mediumon akkor ezzel se lehet olyan nagy baj. mellesleg majd ha meglesz az 512es x1950pro vagy xt (még nem tom) akkor arra is kíváncsi leszek
-
trassher
addikt
nah este sikeresen megállt a modemem (adsl powa
). még fél óra is kipróbálom az adataimnál látható űberkonfiggal
-
trassher
addikt
275-el jön hardwired-ről. elmentek csicsikálni aztán majd reggel meglátjuk
-
trassher
addikt
gondolom a sok nethuszár rákapott mint csirke a langyos takonyra. én ráérek vele holnap vagy akár holnap után is
-
trassher
addikt
további jó várakozást én eltűztem aludni, jóccakát mindenkinek
-
trassher
addikt
hát mé sehol sámli PC demo téren. még úgy is fenn vagyok aztán sasolom hogy mit raknak ki az oldalra
-
trassher
addikt
nah látom bejött a számlálós dolog
. én 4kor feküdtem le mert havernál lan-zunk és láttam éjfélkor hogy semmi. majd pénteken kiderül mit alkotott az íjjé
-
trassher
addikt
válasz
.:Kristian:. #1577 üzenetére
nem lesz géped vagy mi?
-
trassher
addikt
válasz
Sirandrish #1545 üzenetére
szerintem is, csak felment a pumpa ahogy elolvastam a post-ot
-
trassher
addikt
már miért lenne nehéz konzolra szép játékot csinálni? megadott cucc van mindegyikben és azt meg ki nem szarja le hogy mennyire bonyolult? akik kitalálták azok tudják is az adott eszköz határait és ahhoz igazítják a játékokat. szerinted véletlenül jönnek hamarabb játékok konzolra??? azért késik PC-re minden mert azt még optimalizálni kell hogy nem csak 8800GTS-en GTX-en meg Ultra-n legyen élvezhető.
-
trassher
addikt
válasz
Sirandrish #1486 üzenetére
azért konzolra nem nagy kunszt szép játékot gyártani szvsz. célhardverre csinálják és úgy azért sokkal könnyebb szépre csinálni mintha pc-re adnák ki
-
trassher
addikt
amíg nem jön k ia demó addig én a porsche unleashed factory driverét csinálom
-
trassher
addikt
válasz
Sirandrish #1299 üzenetére
a feeling mindenért kárpótol elhiszed? belsőnézet, index meg ami kell
-
trassher
addikt
válasz
Sirandrish #1240 üzenetére
szerintem elég elnagyolt lett az egész sztory meg maga a játék megvalósítása nem jött be. ahhoz képest hogy mennyire be lett harangozva hogy jubileumi tizedik nfs meg minden nem lett akkora durranás. remélem a pro street sz nfs sorozathoz méltó lesz
na de nem szövegelek tovább, megyek aludni mert reggel 6kor kelek hogy mennyek sulibajnokságra. bb all (alvós smilye)
-
trassher
addikt
válasz
.:Kristian:. #1236 üzenetére
hát az a játék egy mítosz szerintem az autós játékok között. engem a mai napig leköt ha elindítom bár lehet csak én lettem ilyen 17 éves koromra hogy a transport tycoon deluxe is leköt
. de az unleashed test driver karrierje a mai napig az egyik legkomolyabb carrier mód szvsz
#1237: ekkora hülyeséget se csinált eddig egy kiadó sem. lassan visszatér a turbó rágó is
nekem ebből csak az a dolog jut eszembe hogy az ea méginkább promózni akarja a játékot. talán félnek hogy a carbon égése után nem lesz akkor a játék sikere?bár az amerikai piacnak akkora a felvevőképessége hogy ezzel ott nem lehet gond
-
trassher
addikt
válasz
.:Kristian:. #1233 üzenetére
ez igaz csak ne egybe esnének le a cuccok hanem azok is széttörnének, sérülnének miközben leszakadnak pl.
azért nem ez az első nfs amiben törik a verda. unleashed-ben is is igencsak szét lehetett gányolni a verdákat
-
trassher
addikt
válasz
.:Kristian:. #1230 üzenetére
zsír videó, thx
azért a törésen még van mit dolgozni a fiúknak ha jól látom -
trassher
addikt
válasz
Sirandrish #1196 üzenetére
az már szinte falja az utat
-
trassher
addikt
válasz
.:Kristian:. #1105 üzenetére
tipikus amerikai ízlésficamos kocsik.
-
trassher
addikt
válasz
.:Kristian:. #1033 üzenetére
ha már golf akkor én ezzel indulok
egy képet elég küldeni? csak azért kérdem mert lusta vagyok felrakni és megint megcsinálni a verdát hogy több szögből is látni lehessen
-
trassher
addikt
válasz
.:Kristian:. #1004 üzenetére
hát nem tom mióta illik ez a stílus az autós játékokhoz. egy kis lájtos trance igencsak ütne alatt és még passzolna is
-
trassher
addikt
válasz
.:Kristian:. #911 üzenetére
első és második résszel még úgy semmi komolyabb gáz nem volt de a hármat már kicsit eltúlozták szerintem. már az elején vicces volt mikor gyerek fél lakóparkot lezúzott egy kocsival
. nah de ott kezdtem gyanakodni mikor hagyták hogy beüljön a szénné tuningolt silvia-ba. azt lezúzta aztán a faszi halálos nyugalommal beszélt hozzá. akkor a japó gyerek köre a 350z-vel 0.000001 mm-re csapat a fal mellett. de a vége az kész volt mikor a gt500-ba berakták a silvia motort és azzal driftelt a fazon
-
trassher
addikt
-
trassher
addikt
ez az új nissan elég csúnyácsak szvsz. jó lenne mondjuk egy audi rs4 avant a játékba. azzal lehetne csak igazán nyomni
-
trassher
addikt
válasz
parandroid #189 üzenetére
mi még most is azzal játszogatunk lan partykon ha máshoz már nincs erőnk. sokkal élvezetesebb és feelingesebb volt mint a többi rész. nekem főleg a törés és a belső nézet hiányzik az nfs-ekből
Lev Andropov: thx
[Szerkesztve] -
trassher
addikt
válasz
Lev Andropov #179 üzenetére
jihhíí király lett. pls írd már be annak a brooklyn bounce számnak a címét ami az elején van. előre is thx
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Háztartási gépek
- Hálózati / IP kamera
- Kuponkunyeráló
- BestBuy ruhás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest