- Milyen GPS-t vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
icons
addikt
válasz
trassher #1543 üzenetére
Szerintem nehezebb. Egyáltalán nem szarják le. Gondolj bele, mondjuk motor: elromlott, van olyan, amiben 4324453534 kábel van, és ilyenből sok van, elég nehéz megtalálni a hibát. És van sok más, amiben csak 10kábel van, de mindegyikben egy kicsit másképpen.
A PCnek az egyetlen hátránya az, hogy sok dologra kell optimalizálni, de ne felejtsük el, hogy nem fut mindegyiken tökéletesen, és egy patch rögtön kijön, mert rájönnek a hibákra.ádyz: nemhiszem, hogy csak úgy kilehet kapcsolni, és akkor már nem is kell rá költeni, de ki tudja...
-
icons
addikt
válasz
trassher #1492 üzenetére
A fenéket nem nagy kunszt. Nehezebb, mint PCre, mivel jóval bonyolultabb, nagyon sokan szídták is a PS3at, de az X360tól se voltak elragadtatva. Gondolj bele ott hány mag van, azokat minde dolgoztatni kell, a vidkártya full más, az egész sokkal bonyolultabb.
Mellesleg Carbon vs PS gépigény: nm különbözik..áááá 1,7 Ghz vs 3 Ghz.. azért én itt egykisebb különbséget felfedezek. Remélem ez azt jelenti, reálisabb lesz, és jobb lesz a mesterséges intelligencia...
-
.:Kristian:.
addikt
válasz
trassher #909 üzenetére
nagy kamu az összes
Ezt, hogy érted?
joshua7
Szvsz a NfS bája pont az volt régen, h egzotikus autók voltak benne
Aki egzotikus autókat akar az előveszi a régi NFS-t, az mivel lenne jobb ha telenyomnák 100-120milliós csili-vili autókkal ami ragyog mint salamon töke, szerintem semmivel, aki meg nem szereti az nem játszik vele. Ennyi
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
válasz
trassher #194 üzenetére
A kedvec feladataim azok voltak, amikor karcolás nélkül kellett megcsinálni egy-egy pályát.
Meg a reklámfelvétel forgatása, amikor 180 fokos fordulat után tolatva kellett továbbmenni, utána megint 180 fok, és visszaállni előre. Persze szigorúan manuál váltóval, ennél nem engedte az autómatát. Huh, ezzel a feladattal mennyit szívtam.
Valahogy ilyen játékélménybeli kihívások hiányoznak az új részekből. Semmi baj a gázt-neki versenyzéssel, de nem árt mellette valami sztorimód sem.
Egyébként ha jól értettem az nfsportál cikkét ezekkel a versenysorozatokkal, egy kicsit a Toca Race Driver sztorimódja ugrott be róla. Remélem normálisan megcsinálják a bajnokságot is - valami extrém túraautóbajnokság-szerű köntösbe bújtatott NFS-t szívesen látnék. Még a tuningolgatást is elnézném neki.
p -
Lev Andropov
senior tag
válasz
trassher #183 üzenetére
Ezek a számok szerepelnek benne:
Eve-Online Music
CCP: Jon Hallur - Last Power Cell [link]
Brooklyn Bounce
''Brooklyn Bounce'' - 12 - Club Bizzare Remix
6:23 # 5,85MB
Warp Brothers
Warp Factor - Freeze
zws #180: Most mér ne..... sztem nem kötelező, hogy mindenkinek teccen...bár én csak örülök annak, ha valaki teccését megnyeri!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged