- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tényleg, pedig tudtam is korábban, hogy az event restore az azt jelenti valójában, csak közben kiment a fejemből.
Olyan feltételekkel meg nem fog bizony mozgatni a vásárolható All Access Pass. Azért kicsit sokallok 250 gold-ot rá...
Elég lesz a vasárnapi ingyenes lehetőség is, spórolok jnkább aranyat az olyan lehetőségekre, mint amik már korábban is voltak, hogy 1-2xxx aranyért adott autóhoz rengeteg BP.
Az olyan éri meg nekem inkább (főleg ha megint LaFerrari-hoz fog adni, a legutóbbit sajnáltam, mikor 2200 aranyért adott hozzá 60 BP-t, csak nem volt elég aranyam még akkor).A mechanikal meg még fogalmam sincs, hogy hogyan működik, az a bajom, hogy a hiper kategóriából akarok elsősorban kimaxolni autókat (Köenigsegg vagy LaFerrari), ami így, hogy ennyi szkennert kellene összevadásznom, kb tavasszal lesz valamikor.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest